Natuurvoeding
Dadels zijn zeer goed te combineren is met noten. Ze kunnen worden verwerkt in cakes en desserts, maar zijn ook heerlijk in combinatie met hartige gerechten. Natuurlijk zijn dadels ook lekker als een tussendoortje.
Deze rozijnen worden van de Dark Flame druif gemaakt. Dit is een grotere rozijnensoort. Ze zijn heerlijk zoet, ongezwaveld en een bron van vezels. Kortom een heerlijk. Ze zijn ook prima te gebruiken om mee te koken en te bakken.
4 Granenvlokken is een ontbijt product bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken en gerstevlokken. Er is geen suiker toegevoegd en de 4 granenvlokken bevatten enkel de van nature aanwezige suikers.
Onze bloemen crèmehoning is een zachte Nederlandse bloemenhoning. Crème honing bestaat uit zeer lichte kristallen, waardoor het heerlijk smeuïg en goed smeerbaar is.
Himalayazout is een ongeraffineerd en natuurzuiver kristalzout afkomstig uit het Himalaya-gebergte. Dit oerzout heeft geen enkele chemische bewerking heeft ondergaan, en is de perfecte vervanger voor keukenzout.
Chikko is dus geen koffie. Het is wel een heerlijke drank met een mooie diepe smaak en een subtiel bittertje. Chikko bevat GEEN cafeïne. Dus het geeft je niet dat opgefokte gevoel.
Lindehoning is een goed vloeibare honing die niet snel kristalliseert en kan dan ook goed gebruikt worden in de thee. De honing is bij velen geliefd om de rustgevende werking.
In de Japanse keuken wordt naast de reguliere witte sesamzaadjes ook veel zwart sesamzaad gebruikt. Deze zaadjes hebben een nootachtige, rokerige smaak.
De gojibes is een bijzonder voedzame bessensoort die van oorsprong uit China afkomstig is. Gojibessen zijn een bron van eiwit en rijk aan ijzer en hebben een friszure smaak. Heerlijk in ontbijtgranen, salades, smoothies, thee of zelfgemaakte chocolade. Je
Ja echt, deze koekjes zijn op basis van kikkererwtenmeel, en daar proef je niks geks van! De koekjes zijn nog steeds heerlijk knapperig, met lekkere stukjes chocolade. Glutenvrij genieten van dit tussendoortje!
Traditionele fusilli gemaakt met 100% spelt, waardoor de pasta een bronskleurig uiterlijk krijgt. La BIO IDEA speltpasta wordt geproduceerd in Italië door Andalini. Dit is een familiebedrijf dat is gesticht in 1956 door Arrigo Andalini. Sinds het begin he
Tomatenpuree wordt gemaakt door tomatenpulp te concentreren. Dat gebeurt vacuüm (bij ca. 40 graden Celsius). Het indikken gaat op deze manier snel en zonder smaakverlies. La BIO IDEA tomatenpuree is dubbel geconcentreerd, dat wil zeggen dat hij 22% droge
La BIO IDEA tomatenstukjes zijn ideaal voor in sauzen, soepen en stoofschotels.
Onze cornflakes bevatten enkel geroosterde maïsvlokken en dus geen toevoegingen zoals suiker en zout. Cornflakes zijn licht geroosterde maïsvlokken. Hierdoor krijgen cornflakes hun bekende krokante beet.
Deze cacao uit deze reep is afkomstig uit Peru en heeft een cacaopercentage van 89%. De reep is gezoet met kokosbloesemsuiker en heerlijk zacht van smaakt. Vivani gebruikt duurzame cacao en composteerbare folie van hernieuwbaar materiaal (NatureFlex).
Deze pure chocolade van Vivani bestaat voor 75% uit cacao en wordt gezoet met kokosbloesemsuiker. Voor deze chocolade wordt cacao uit Panama gebruikt, die een bijzonder milde smaak heeft. Dat zorgt voor een pure chocolade, die toch romig van smaak is. Puu
Barnhouse Krunchy pur haver zonder toegevoegde suikers