Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Groenlipmossel

Productomschrijving
Groenlipmossel De groenlipmossel komt uitsluitend voor in de Nieuw Zeelandse wateren Het bevat een van nature een hoge concentratie essentiële vetzuren en glycosamineglycanen. Deze formule bevat vloeibare groenlipmossel in een capsule, waar aan toegevoegd is, zwarte bes wat helpt bij het behoud van soepele spieren en gewrichten*. Vitamine C is go...

Groenlipmossel

De groenlipmossel komt uitsluitend voor in de Nieuw Zeelandse wateren Het bevat een van nature een hoge concentratie essentiële vetzuren en glycosamineglycanen.

Deze formule bevat vloeibare groenlipmossel in een capsule, waar aan toegevoegd is, zwarte bes wat helpt bij het behoud van soepele spieren en gewrichten*. Vitamine C is goed voor de aanmaak van kraakbeen en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Vitamine D3 is goed voor de spieren. Door toevoeging van hoogwaardige plantenextracten zoals curcuma longa is het een doeltreffend voedingssupplement.
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Samenstelling per aanvangsdosering (= 3 capsules)  %RI*
Groenlipmossel (Perna canaliculus)300mg**
Zwarte bes (Ribes nigrum) bladextract 1:10165mg**
Curcumine (Curcuma Longa) extract 1:590mg**
Vitamine C (L-ascorbinezuur)51mg64
Vitamine D3 (cholecalciferol, 600 I.E.)15µg300
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat, 6,7 I.E.)4,5mg38
Calcium (gluconaat)22mg3
PEA (palmitoylethanolamide)90mg**

* Referentie Inname (RI) ** Geen RI vastgesteld

Gebruik:
Als aanvangsdosering 3x daags 1 capsule bij voorkeur vóór de maaltijd met water innemen. Bij tevredenheid, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag.

Ingrediënten:
vulstof (geraffineerde SOJAolie), VISGELATINE (capsule), GROENLIPMOSSEL (WEEKDIEREN), zwarte bes (Ribes nigrum) bladextract, curcumine (Curcuma longa), PEA (palmitoylethanolamide), vitaminen, calciumgluconaat, emulgatoren (zonnebloemlecithine, glycerine), stabilisator (bijenwas), kleurstof (natrium koperchlorofyline, ijzeroxide zwart).

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Ditje op 23 November 2023

  Gebruik al jaren groenlipmossel voor mijn knieën. Als ik een poosje stopt wordt de pijn weer erger. Dus het helpt echt. ...

  Gebruik al jaren groenlipmossel voor mijn knieën. Als ik een poosje stopt wordt de pijn weer erger. Dus het helpt echt. De groenlipmossel van Vitabron is daarnaast ook betaalbaar, scheelt meer dan de helft t.o.v. de synofit en de werking is hetzelfde.

  • +Goed betaalbaar en het werkt.
  • -Geen
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Groenlipmossel
VitabronGroenlipmossel

Deze formule bevat vloeibare groenlipmossel in een capsule, waar aan toegevoegd is, zwarte bes wat helpt bij het behoud van soepele spieren en gewrichten. Vitamine C is goed voor de aanmaak van kraakbeen en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem

€24,95