Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Groenlipmossel Plus

Productomschrijving
Synofit Groenlipmossel Plus Heerlijk blijven wandelen, fietsen en genieten! Synofit Groenlipmossel Plus met Curcumine. Extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden. De basis van deze formule is al jarenlang zeer populair in Nederland. (Voorheen: Synofit Premium Plus Capsules) Recent is Natief Collageen ...

Synofit Groenlipmossel Plus

Heerlijk blijven wandelen, fietsen en genieten!

Synofit Groenlipmossel Plus met Curcumine. Extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden.

De basis van deze formule is al jarenlang zeer populair in Nederland. (Voorheen: Synofit Premium Plus Capsules)

Recent is Natief Collageen (UC-II) aan de formule toegevoegd voor dé optimale ervaring. De combinatie van ingrediënten in Synofit Groenlipmossel Plus is uniek.

Claims
Voor het behoud van soepele gewrichten (Curcumine*) 
*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende)

Samenstelling per dagdosering van 3 softgels     % RI*
GLMax® Groenlipmossel390 mg 
Zwarte bes-blad extract 1:10165 mg 
Curcumine (Full Spectrum)150 mg 
Vitamine C (Ascorbinezuur)51 mg64%
Natief Collageen (UC-II)40 mg 
Calcium (Calciumgluconaat)18,9 mg2,4%
Vitamine E (RRR-alpha-Tocopherol)4,5 mg38%
Vitamine D3 (Cholecalciferol)5,0 µg100%
*RI = algemene referentie-inname  

Ingredienten
VISolie, gelatine (VIS; capsule), GROENLIPMOSSEL (WEEKDIEREN; Perna canaliculus; herkomst: Nieuw-Zeeland), zwarte bes (Ribes nigrum)-blad, curcumine (Curcuma longa), natief collageen (UC-II, uit kippenborstbeen), vitaminen (vitamine C, vitamine E, vitamine D3), mineralen (calcium), emulgatoren (zonnebloemlecithine, glycerine), stabilisatoren (bijenwas), kleurstoffen (chlorofyline, ijzeroxide)

Gebruik
U neemt 40 tot 80 dagen driemaal daags één Synofit Groenlipmossel Plus softgel bij de maaltijd in. Bij tevredenheid volstaat tweemaal (of soms eenmaal) daags één softgel als onderhoudsdosering.

Let op! Niet geschikt voor mensen met een allergie voor weekdieren. Niet gebruiken als u grote galstenen heeft. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Niet gebruiken bij kinderen.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Ditje B. op 23 December 2020
    Gebruik het al jaren voor mijn knieën. Prima middel.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Synofit Groenlipmossel Plus
SynofitGroenlipmossel Plus

Synofit Premium Plus Capsules zijn het krachtigste product van Synofit voor de gewrichten in capsulevorm. Het bevat Full Spectrum Curcumine (bestaande uit Bio-CM100® Bio-Curcumine en Turmerosachariden) en Zwarte bes-blad voor de gewrichten.1 Deze formule

€60,00