Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Groenlipmossel vloeibaar 200 - 400ml

Productomschrijving
Synofit Groenlipmossel Vloeibaar Ik kan genieten van wat voor mij belangrijk is! Synofit Groenlipmossel Vloeibaar met Curcumine. Maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten. Met extra aandacht voor uw gewrichten. Deze formule is ideaal bij het ouder worden, bijvoorbeeld als u merkt dat uw bewegingsapparaat dagelijks uw aandacht vraagt....

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar

Ik kan genieten van wat voor mij belangrijk is!

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar met Curcumine. Maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten. Met extra aandacht voor uw gewrichten.

Deze formule is ideaal bij het ouder worden, bijvoorbeeld als u merkt dat uw bewegingsapparaat dagelijks uw aandacht vraagt.

De basis van deze formule is al 12 jaar leidend in Nederland. (Voorheen: Synofit Premium Plus Vloeibaar)

Recent zijn Natief Collageen (UC-II) en Duivelsklauw aan de formule toegevoegd voor dé optimale ervaring. De combinatie van ingrediënten in Synofit Groenlipmossel Vloeibaar is uniek.

Claims
Voor de gewrichtsfunctie (Curcumine*) 
*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende)

Samenstelling per dagdosering van 10 ml % RI*
GLMax® Groenlipmossel 390 mg 
Curcumine (Full Spectrum)210 mg 
Zwarte bes-blad extract 1:10167 mg 
Duivelsklauw extract 1:10150 mg 
Vitamine C (Ascorbinezuur)58,8 mg74%
Boswellia 50 mg 
Natief Collageen (UC-II)40 mg 
Calcium (Calciumgluconaat)22,3 mg2,8%
Vitamine E (RRR-alpha-Tocopherol)6,0 mg50%
Vitamine D3 (Cholecalciferol)5,0 µg50%
*RI = algemene referentie-inname  

Ingredienten
water, GROENLIPMOSSEL (WEEKDIEREN; Perna canaliculus; herkomst: Nieuw-Zeeland), voedingszuren (melkzuur, citroenzuur), curcumine (Curcuma longa), zwarte bes (Ribes nigrum)-blad, aroma (banaan), duivelsklauw (Harpagophytum), vitaminen (vitamine C, vitamine E, vitamine D3), boswellia (Boswellia serrata), natief collageen (UC-II, uit kippenborstbeen), mineralen (calcium), conserveermiddel (kaliumsorbaat), zoetstof (steviolglycosiden)

Gebruik
Goed schudden voor ieder gebruik. U neemt 40 tot 80 dagen tweemaal daags 5 ml Synofit Groenlipmossel Vloeibaar bij de maaltijd in. Bij tevredenheid volstaat tweemaal daags 2,5 ml als onderhoudsdosering.

Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing. Let op! Niet geschikt voor mensen met een allergie voor weekdieren. Niet gebruiken als u grote galstenen heeft. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Niet gebruiken bij kinderen.

Bewaarvoorschriften
De vloeistof is na opening nog 45 dagen houdbaar, mits het op de juiste wijze bewaard wordt. Na openen in de koelkast bewaren. Afsluitdop steeds goed sluiten. Niet aan zonlicht blootstellen.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Marjan W. op 11 Oktober 2017
  Al jaren heb ik last van mijn knieën, lichte vorm van slijtage in mijn gewrichten.
  Ook maakten mijn knieën een soort "tik" bij het lopen, al had ik daar verder geen last van.
  Binnen een week nadat ik met Synofit gestart b...
  Al jaren heb ik last van mijn knieën, lichte vorm van slijtage in mijn gewrichten. Ook maakten mijn knieën een soort "tik" bij het lopen, al had ik daar verder geen last van. Binnen een week nadat ik met Synofit gestart ben, was de tik uit m'n knieën en heb ik ook heel duidelijk minder last. Het voelt ook soepeler, ik ben er super blij mee! Zou het iedereen met gewrichtsklachten aanraden. Het is misschien wat prijzig, maar ik neem alleen s'morgens voor het ontbijt een lepeltje en verder niet. Dan doe je er best heel lang mee. Buiten dat, het is het mij zeker waard.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Synofit Groenlipmossel vloeibaar
SynofitGroenlipmossel vloeibaar

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar met Curcumine. Deze formule is ideaal bij het ouder worden, bijvoorbeeld als u merkt dat uw bewegingsapparaat dagelijks uw aandacht vraagt.

€60,00

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!