Kruiden & Specerijen
Wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Wat overblijft zijn pure geuren, kleuren en smaken.
Dit is een heerlijke mix van Italiaanse specerijen en kruiden om je gerecht een Italiaans tintje te geven. Deze kruiden zijn heerlijk om toe te voegen aan je Italiaanse schotels en gerechten zoals, pasta, pizza, lasagne, tomatensaus en gehakt schotels.
Komijn is uitstekend te gebruiken in Mexicaanse of Indiase gerechten. Tevens toepasbaar in gerechten voor de grill of barbecue. Komijn heeft een kenmerkende aromatische geur met noot-peperachtige smaak.
Korianderpoeder past zowel in zoete als in pittige gerechten. Korianderpoeder heeft een warme, kruidige en nootachtige smaak.
Deze chili stukjes/vlokken (pul biber) zijn fijngesneden chilipepers met het zaad nog aanwezig. Het zijn hete chili vlokken die je eenvoudig kan gebruiken in je gerechten. Ze geven een natuurlijke pit aan je gerecht én zorgen voor een mooie afwerking.
Mexicaanse Mix is een heerlijke basis om gehakt te kruiden voor bij de taco's of om een (kidney) bonenschotel te maken.
Macaroni/Spaghetti kruiden zonder zout of smaakversterkers. Alleen met 100% natuurlijke ingrediënten. Geeft ieder pastagerecht smaak.
Bami kruidenmengsel is een absolute must bij gebakken bami. Een kruidenmix die eenvoudig en snel de smaken van de Indonesische en Aziatische keuken geven. Zonder zout of smaakversterkers.
Kruidnagel is een specerij met een zeer uitgesproken smaak. Het zijn gedroogde ongeopende bloemknoppen van de kruidnagelboom. Het steeltje blijft aan de bloemknop zitten, hier komt de naam nagel vandaan.
Rommelkruid rood is een mengsel van een aantal kruiden. Het wordt onder andere gebruikt bij de bereiding van balkenbrij en Rotterdamse kruidbroodjes. Deze heerlijk geurende kruiden geven de originele smaak en roze kleur aan balkenbrij.
Nasikruiden zonder zout en smaakversterkers, geeft ieder rijstgerecht smaak.
Overige categorieën in Kruiden & Theeën
Kruiden & Specerijen
Wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Wat overblijft zijn pure geuren, kleuren en smaken.