• GRATIS VERZENDING vanaf € 30,- (NL)
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis afhalen op de markt
Arkosterol Akosterol plus
Akosterol plus €17,96 €19,95

Akosterol plus

€19,95 €17,96
  • Gratis verzending binnen NL vanaf 30 euro
  • Ophalen bij één van de vele PostNL servicepunten
  • Gratis afhalen op de markt
  • Levertijd 1-3 werkdagen, mits voorradig

Meer informatie over Akosterol plus

ARKOSTEROL® PLUS bevat uitsluitend actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong, zoals Monacoline K gewonnen uit Rode Gist Rijst, twee plantenextracten: Zwarte Knoflook (Allium sativum) uitgedrukt in S-allyl cysteïne en Koriander (Coriandrum sativum) met bio-actieve bestanddelen. Zwarte Knoflook en Koriander dragen bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed en het behoud van cardiovasculaire gezondheid. Tevens heeft Zwarte Knoflook een anti-oxidanten werking. ARKOSTEROL® PLUS bevat ook Co-enzym Q10 en Policosanolen die de werking versterken.


ARKOSTEROL® PLUS capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bestanddelen. Alleen de bestanddelen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden verwerkt in de capsules van ARKOSTEROL® PLUS. ARKOSTEROL® PLUS capsules bevatten geen toevoegingen van suiker,  conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling per capsule  
Zwarte Knoflookextract 250 mg
Korianderextract 50 mg
Policosanolen 20 mg
Q10 15 mg
Monacoline K (gewonnen uit Rode Gist Rijst). 2,9 mg


Ingrediënten:

Zwarte Knoflookbolextract (Allium sativum L.) Rode Gist Rijst (Monascus purpureus Went) rijk aan monacoline K, Korianderfruitextract (Coriandrum sativum L.), Policosanolen uit suikerriet (Saccharum officinarum L.), Co-enzym Q10, Maïszetmeel. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruik
Geschikt voor volwassenen. 

Neem tijdens het avondeten 1 capsule met een groot glas water in.             
Het gebruik van ARKOSTEROL® PLUS gedurende de zwangerschap en tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden.

Gebruiksduur
ARKOSTEROL® PLUS is een mild en doeltreffend natuurproduct dat geen gewenning kent en mag derhalve langdurig gebruikt worden. 
Indien de klachten aanhouden is het verstandig uw arts te raadplegen.

Het gebruik van ARKOSTEROL® PLUS gedurende de zwangerschap en tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden.

Niet aanbevolen bij onbehandelde  lever- , nier- en spieraandoeningen of een te traag werkende schildklier. Zie ook “combinatie met andere middelen”.

Combinatie met andere middelen

ARKOSTEROL® PLUS mag niet in combinatie met cholesterolverlagende medicijnen zoals fibraten of statines gebruikt worden.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review