Nieuwe producten
Gek op amandelen? Dan zul je dol zijn op de subtiele geroosterde smaak van de nieuwe ongezoete amandeldrink, gemaakt van Europese amandelen.
Deze waterijsjes zijn de perfecte low-calorie snack, en you know it! We maken deze biologische fruity ice pops van fruitconcentraat. Zonder toegevoegde suikers of zuivel dus. Da’s lekker, én de beste optie voor iedereen!
Deze pizzabodems zijn gemaakt van volkoren speltmeel. De pizzabodems worden in Italië gebakken volgens plaatselijke recept in de provincie Piemonte.
Tartex natural is een hartige vegan paté, die lekker is op de boterham of op een toastje bij de borrel. Vegetarisch variëren was nog nooit zo eenvoudig!
Deze volkoren spaghetti wordt gemaakt van de beste Siciliaanse durumtarwe door de familie Barbagallo, waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat. Perfect voor klassieke Italiaanse gerechten zoals Pasta Aglio e Olio.
Deze volkoren macaroni wordt gemaakt van de beste Siciliaanse durumtarwe door de familie Barbagallo, waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat.
Eén slokje soja Vanille Drink en je bent overtuigd. Heerlijk verfrissend en net even wat anders door het biologische vanille extract.
Deze peulvruchten pasta wordt gemaakt van alleen rode linzen. Verder niets! Het is dus glutenvrij, heeft een fijne romige smaak en is rijk aan vezels en eiwitten.
Drink je graag suikervrij? Deze suikervrije haverdrink van Provamel bevat alles behalve suikers! Zelfs geen natuurlijke suikers uit haver. Puur natuur op z'n best.
Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken.
Dit is een biologische kokosolie waar je heerlijk mee kokkerelt, (roer)bakt en zelfs frituurt. Kokosolie wordt vloeibaar bij circa 25°C en kan erg goed tegen hoge temperaturen.
Deze rijstdrink van Isolabio heeft een pure receptuur op basis van zilvervliesrijst. Behalve 17% zilvervliesrijst bevat de drank water, een beetje zonnebloemolie en zeezout, verder niks!
Deze bruine rijstpasta bestaat voor 100% uit bruine rijst, verder niets! De pasta is glutenvrij en heeft een fijne veelzijdige smaak.Een gezonde basis voor uiteenlopende gerechten dus.
Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan.
Deze boekweitpasta bestaat voor 100% uit boekweit, verder niets! De pasta is glutenvrij en heeft een fijne veelzijdige smaak.
Deze natuurtroebele appelazijn is een fijne smaakmaker voor allerlei gerechten en sauzen. Mocht je je het verschil afvragen tussen appelazijn en appelciderazijn, die is er niet!
Agavesiroop is een goed en smaakvol alternatief voor geraffineerde suiker vanwege de lage glycemische index. Door de milde smaak geef je een zoete touch aan baksels, drankjes en sauzen.
Sesamolie wordt koud geperst uit Mexicaans sesamzaad. Sesamolie heeft een heerlijke nootachtige smaak en is een bron van onverzadigde vetzuren. Lekker in Oosterse gerechten, dressings en bij tonijn. Ook geschikt om mee te stoven!