Smaakmakers
De pure en biologische ingrediënten worden zonder toevoegingen verwerkt waardoor de natuurlijke smaak behouden blijft. Deze curry ketchup zit redelijk pittig en is op smaak gebracht met lekker veel kruiden en azijn.
Probeer eens de zoute variant van Indonische ketjap: ketjap asin. Deze saus met zoute smaak is gemaakt van sojabonen en kruiden. Doordat er geen tarwe aan de ketjap wordt toegevoegd, is deze saus glutenvrij.
Deze populaire ketjap manis is onmisbaar in de keuken! Ketjap manis is een zoete, stroperige variant op sojasaus, gemaakt van sojabonen en kruiden. Doordat er geen tarwe aan de ketjap wordt toegevoegd, is deze saus glutenvrij.
Liefhebber van ketjap manis, maar niet van zout? Dan is deze ketjap manis een goede optie! Aan deze ketjap manis is geen zout toegevoegd. Doordat er geen tarwe aan de ketjap wordt toegevoegd, is deze saus glutenvrij.
Op zoek naar een glutenvrije mayonaise? Met deze frisse en romige variant van Vetera zit je helemaal goed! Gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten en smaakt heerlijk op friet, als basis voor een dipsaus of in combinatie met sla of rauwkorst.
Tamari is een sterke smaakversterker, de gezonde en vloeibare tegenhanger van het bouillonblokje. Heerlijk om een gerecht te zouten of om de natuurlijke smaak van de ingrediënten te versterken.
De pure en biologische ingrediënten worden zonder toevoegingen verwerkt waardoor de natuurlijke smaak behouden blijft. Deze ketchup zit boordevol tomaten en is op smaak gebracht met kruiden, azijn en agavesiroop.