Bouillon, smaakmakers
Salterra Zeekraalzilt is een biologische zoutvervanger met 40% minder natrium dan keukenzout. Deze grove variant in een navulbare molen verrijkt gerechten met een zilte, kruidige smaak en essentiële mineralen.
Tamari is een sterke smaakversterker, de gezonde en vloeibare tegenhanger van het bouillonblokje. Heerlijk om een gerecht te zouten of om de natuurlijke smaak van de ingrediënten te versterken.
Romige instant tomatencrèmesoep van Natur Compagnie. Wat deze soep extra lekker maakt? Bij Natur Compagnie dragen ze zorg voor alle stappen binnen het productieproces.
Instant kippensoep met vermicelli van Natur Compagnie. Wat deze soep extra lekker maakt? Bij Natur Compagnie dragen ze zorg voor alle stappen binnen het productieproces. Zodat jouw soep gemaakt is van pure ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen.
Kruidenbouillonblokjes van Natur Compagnie. Ideaal voor het koken en verfijnen van groenten, paddestoelen, rijst- en pastagerechten, soepen en sauzen.
Probeer eens de zoute variant van Indonische ketjap: ketjap asin. Deze saus met zoute smaak is gemaakt van sojabonen en kruiden. Doordat er geen tarwe aan de ketjap wordt toegevoegd, is deze saus glutenvrij.