Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Mariadistel

Productomschrijving
De vrucht van de Mariadistel bevat een drietal bestanddelen, bekend onder de verzamelnaam silymarine, die een heilzame werking op de lever hebben. Ondersteunt de leverreiniging. Arkocaps Mariadistel capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uitstreng geselecteerde vruchten. Alleen de vruchten die met succes alle kwaliteit...

De vrucht van de Mariadistel bevat een drietal bestanddelen, bekend onder de verzamelnaam silymarine, die een heilzame werking op de lever hebben. Ondersteunt de leverreiniging.


Arkocaps Mariadistel capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit
streng geselecteerde vruchten. Alleen de vruchten die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Mariadistel. Arkocaps Mariadistel capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Samenstelling per capsule
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule:
390 mg van de vrucht van de Silybum marianum en is gestandaardiseerd op 1% silymarine.
 
Ingrediënten
Mariadistel vruchtpoeder (Silybum marianum, 80% hetzij 390 mg per capsule). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruik:
‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Arkocaps Mariadistel
ArkocapsMariadistel

€25,75€23,18