Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Boldocynara

A Vogel Boldocynara
Productomschrijving
A. Vogel Boldocynara®  tabletten ClaimsA.Vogel Boldocynara tabletten is een traditioneel kruidengeneesmiddel toegepast bij spijsverteringsklachten, zoals brandend maagzuur, een opgeblazen gevoel, winderigheid en misselijkheid. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs. Waarvoor wordt dit middel ge...

A. Vogel Boldocynara®  tabletten

Claims
A.Vogel Boldocynara tabletten is een traditioneel kruidengeneesmiddel toegepast bij spijsverteringsklachten, zoals brandend maagzuur, een opgeblazen gevoel, winderigheid en misselijkheid. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Bij spijsverteringsklachten, zoals brandend maagzuur, een opgeblazen gevoel, winderigheid en misselijkheid.
 

Niet gebruiken bij
Als u allergisch (overgevoelig) bent voor de actieve componenten, planten van de familie van de Cynara scolymus (Artisjok), Taraxacum officinalis (Paardenbloem), Peumus boldus (Boldo), Silybum marianum (Mariadistel), of één van de andere stoffen die in dit geneesmiddel zitten. 

Niet gebruiken in geval van galwegobstructie en/of darmobstructie.

Samenstelling
Werkzame stoffen: Een tablet (250 mg) bevat 230 mg Cynara scolymus extract (overeenkomend met 50-100 mg verse bladeren), 60 mg Taraxacum officinalis extract (overeenkomend met 15-35 mg verse plant (wortel en kruid)), 35 mg Peumus boldus extract (overeenkomend met 3,5 mg gedroogde bladeren) en 160 mg Silybum marianum extract (overeenkomend met 80 mg gedroogde vruchten).
Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, katoenzaadolie.

Dosering
Volwassenen
Tenzij anders is voorgeschreven:
2 maal daags 1 tablet met wat water innemen

Aanwijzing voor het gebruik
Tabletten innemen met water.

Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Geneesmiddel RVG 114386 UAD.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

A Vogel Boldocynara
A VogelBoldocynara

€14,99€13,49