Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Ginkgo 6000mg

Lamberts Ginkgo 6000mg
Productomschrijving
Lamberts Ginkgo 6000 mg - Kruidenpreparaat Ginkgo Biloba, soms simpelweg aangeduid als ‘ginkgo’, is waarschijnlijk het populairste kruid in de wereld, met miljoenen gebruikers in Europa en Noord-Amerika. Van zijn vele toepassingen is het heilzame kruid vooral bekend om haar specifieke eigenschappen op de bloedcirculatie: het ondersteunt een no...

Lamberts Ginkgo 6000 mg - Kruidenpreparaat

Ginkgo Biloba, soms simpelweg aangeduid als ‘ginkgo’, is waarschijnlijk het populairste kruid in de wereld, met miljoenen gebruikers in Europa en Noord-Amerika. Van zijn vele toepassingen is het heilzame kruid vooral bekend om haar specifieke eigenschappen op de bloedcirculatie: het ondersteunt een normale bloedsomloop in de extremiteiten van het lichaam, zoals handen en benen. Daarnaast heeft het heilzame kruid ook een gunstige invloed op de bloedsomloop in het hoofd en is het goed voor het geheugen.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Ginkgo biloba bladeren
(als 120 mg van een 50:1 extract
6000 mg
Bevat flavonglycosiden28,8 mg
Ginkgolides A, B en C en Bilobalide7,2 mg


Ingredienten:

Dicalciumfosfaat, cellulose, Ginkgo Biloba extract (=Japanse Tempelboom), antiklontermiddelen (siliciumdioxide & magnesiumstearaat), tabletcoating (hydroxypropyl methylcellulose & glycerine), crosslinked cellulose gom, stearinezuur

Gebruik

1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen net na een maaltijd. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Dit product is een voedingssupplement. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Lamberts Ginkgo 6000mg
LambertsGinkgo 6000mg

€17,95€16,16