Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Elementair zink & koper

Vitals Elementair zink & koper
Productomschrijving
Zink is een antioxidant en draagt bij aan het immuunsysteem. Daarnaast speelt het een rol bij gezonde botten, huid, haar en nagels. Ook ondersteunt het een normale cognitieve functie en gezichtsvermogen. Ten slotte is het van belang voor een normaal zuur-basemetabolisme. Koper is eveneens een antioxidant die een rol speelt bij het immuunsysteem. D...
Zink is een antioxidant en draagt bij aan het immuunsysteem. Daarnaast speelt het een rol bij gezonde botten, huid, haar en nagels. Ook ondersteunt het een normale cognitieve functie en gezichtsvermogen. Ten slotte is het van belang voor een normaal zuur-basemetabolisme. Koper is eveneens een antioxidant die een rol speelt bij het immuunsysteem. Daarnaast ondersteunt koper het zenuwstelsel en bindweefsel. Zink en koper zijn antagonisten en worden daarom bij voorkeur in combinatie ingenomen.
 
Liquid Minerals is een unieke serie van zes vloeibare voedingssupplementen met mineralen en spoorelementen: Multi-Trace, Borium, Chroom, Magnesium, Selenium en Zink & Koper. Alle mineralen en spoorelementen in Liquid Minerals zijn volledig opgelost in water (als elektrolyten, ionen) en worden door hun elektrische geladenheid heel gemakkelijk en snel opgenomen. De mineralen en spoorelementen zijn in de vorm van ionen als het ware ‘voorverteerd’ en direct beschikbaar voor biologische processen.

Samenstelling per dagdosering (1 ml): % ADH
Chloride (uit CMD*)55 mg7%
Magnesium (uit CMD*)20 mg5%
Zink (sulfaat)15 mg150%
Koper (gluconaat)2 mg200%

* CMD = concentrated mineral drops (geconcentreerd en gedehydrateerd extract met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake, Utah, ontdaan van meer dan 99% van het natrium.)

Hulpstoffen: 
Gezuiverd waterkaliumbenzoaat (minder dan 0,1%).

Bevat geen: 
Gluten, lactose, soja, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten, en is vrij van GMO.

Gebruik: 
Neem met de Opti-Dose druppelaar 1 ml per dag. Voeg de druppels toe aan water, vruchtensap of voedsel.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken