Collectie
Multivitamine gummies met een fruitige smaak, natuurlijke smaakstoffen.
Saffraan helpt bij een zenuwachtig gevoel*. Bacopa heeft een positieve invloed op de zenuwen*. Bacopa helpt de geest helder te houden bij een dagdosering van 225 mg of meer en is goed voor de leerprestatie*.
Dagelijks gebruik van 1500 mg paardenbloem of meer ondersteunt de reinigende werking van de lever* 3000 mg paardenbloem of meer per dag helpt de spijsvertering* Draagt bij aan het behoud van een normaal cholesterolgehalte en een gezonde bloedsuikerspiegel
Niacine (Vitamine B3) is goed voor het zenuwstelsel, het geheugen en de leerprestaties en ondersteunt het energieniveau.
Goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Levert een bijdrage aan de elektrolytenbalans. Voor het behoud van sterke botten en tanden. Bevordert de energiestofwisseling. Helpt bij vermoeidheid.
Dagelijks gebruik van 2 of meer vegicaps Duivelsklauw Extract helpt de spijsvertering* (EFSA-ID 2264). Voor het behoud van soepele gewrichten* (EFSA-ID 3770)
Duindoornbesolie (EFSA-ID 2068) en vitamine A ondersteunen het herstellend vermogen van de huid*, Vitamine A helpt bij de normale werking van de slijmvliezen. Hoog gehalte aan omega 7-vetzuren
Bevat vitamine B2 in de biologisch actieve vorm. Helpt bij het gezond houden van de huid, goed voor het zenuwstelsel en het gezichtsvermogen en helpt vermoeidheid te verminderen. Draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.
Silicium is het op één na meest voorkomende element in de aardkorst. De naam ‘silicium’ is afgeleid van het Latijnse ‘silex’, dat vuursteen of kiezelsteen betekent.
Magnesium kan helpen bij vermoeidheid, is belangrijk voor een normale spierwerking en speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren, is belangrijk voor een normale spierwerking en speelt een rol bij het behouden van soepele, sterke spieren
Theanine wordt ook wel γ-glutamylethylamide of 5-N-ethylglutamine genoemd en lijkt op glutamine, maar heeft unieke eigenschappen. Het komt in de natuur vrijwel uitsluitend voor in de theeplant (Camellia sinensis) en is mede bepalend voor de smaak van thee