Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Oorspray oorpijn

A Vogel Oorspray oorpijn
Productomschrijving
A. Vogel Oorspray oorpijnMedisch Hulpmiddel Waarvoor wordt dit middel gebruikA.Vogel Oorspray voor het verwijderen van oorsmeer en/of voor het onderhouden van goede oorhygiëne en/of ter verlichting van plaatselijke oorpijn. Aanwijzingen voor het gebruikVoor het verwijderen van oorsmeer: 1 spray per dag in elk oor. Herhaal zo vaak als nodig is. D...

A. Vogel Oorspray oorpijn
Medisch Hulpmiddel

Waarvoor wordt dit middel gebruik
A.Vogel Oorspray voor het verwijderen van oorsmeer en/of voor het onderhouden van goede oorhygiëne en/of ter verlichting van plaatselijke oorpijn.

Aanwijzingen voor het gebruik
Voor het verwijderen van oorsmeer: 1 spray per dag in elk oor. Herhaal zo vaak als nodig is. De aanbevolen dosering niet
overschrijden. Voor gebruik gedurende een periode langer dan 30 dagen, raadpleeg de Gebruiken-bij-sectie in de bijsluiter.

Voor verlichting van oorpijn: Breng 3 keer per dag 1 tot 2 korte verstuivingen aan in elk oor. Herhaal dit gedurende 5 tot 7 dagen, of totdat een verbetering van de symptomen wordt gevoeld (maar niet langer dan 7 dagen). De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Voor het eerste gebruik wordt geadviseerd om 1-2 korte sprays in de gootsteen te spuiten om de sproeikop te controleren. 

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Contra-indicaties
Gebruik A.Vogel Oorspray niet als u gevoelig bent voor een van de ingrediënten.
Gebruik het product niet bij een beschadigd trommelvlies, bij secreties of een bloeding uit het buitenoor, bij ooreczeem, of tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Bestanddelen
Olijfolie, olijfolie-extracten van Verbascum thapsus flores, Calendula officinalis flores en Hypericum perforatum herba, lavendelolie, vitamine E (in zonnebloemolie),  Rosmarinus officinalis folium extract (in plantaardige olie), knoflookolie.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik, voor toepassing in het oor.
Bij gebruik in combinatie met andere producten, raadpleeg dan eerst een arts of apotheker.
Niet innemen.

Bijwerkingen
In geval van ernstige irritatie, huiduitslag of ontsteking, afscheiding of bloeding, die niet aanwezig waren vóór gebruik van het product (deze treden slechts in zeldzame gevallen op): stop met het gebruik van het product en vraag medisch advies. Als u een bijwerking ervaart die niet in de bijsluiter staat, of als u een verandering in uw algemeen welzijn ervaart, stop dan met het gebruik van het product en raadpleeg uw arts.

Bewaaradvies
Bewaar op een koele en droge plaats (beneden 25 °C), niet in direct zonlicht. 
Niet in de koelkast bewaren en niet invriezen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
Bewaar het product in de originele verpakking. Sluit de verpakking na elkgebruik.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!