Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Oorspray oorsmeer

A Vogel Oorspray oorsmeer
Productomschrijving
Vogel Oorspray oorsmeer - Medisch hulpmiddelGeschikt voor dragers van gehoorapparaten en oordopjes. De spray verzacht oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. Overmatig oorsmeer wordt op die manier voorkomen.Bij regelmatig gebruik gaat de spray het ontstaan van een oorsmeerprop - die een verstopt gevoel in het oor kan geven - tegen.B...

Vogel Oorspray oorsmeer - Medisch hulpmiddel

Geschikt voor dragers van gehoorapparaten en oordopjes. De spray verzacht oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. 
Overmatig oorsmeer wordt op die manier voorkomen.
Bij regelmatig gebruik gaat de spray het ontstaan van een oorsmeerprop - die een verstopt gevoel in het oor kan geven - tegen.
Bij regelmatig gebruik kan het een gehoorgangontsteking voorkomen

Toepassing
Overmatig oorsmeer, oorsmeerprop, oorhygiëne (reiniging van de gehoorgang), gehoorgangontsteking (indien vastgesteld door arts), jeuk in de gehoorgang.

Samenstelling
Ectoin®, Plantago lanceolata extract, zeezout, citraatbuffer, alcohol, water.

Gebruik
Volwassenen en kinderen: Meerdere keren per dag 1-2 sprays per oor, tenzij anders is geadviseerd door een arts of specialist. Dit middel kan bij kinderen gebruikt worden als door een arts is vastgesteld dat de oorklachten niet een andere medische behandeling behoeven. De maximale gebruiksduur dient bij kinderen te worden bepaald door een arts. De spray kan zonder onderbreking to maximaal 30 dagen worden gebruikt.

Waarschuwing
Dit middel niet gebruiken: 
 -Bij beschadigde of geperforeerde trommelvliezen, trommalvlies buisje (oor buisjes), open wonden (bijvoorbeeld  na een ooroperatie) of wanneer de gehoorgang door een vreemd voorwerp is geblokkeerd. 
 -Wanneer u last heeft van een door een arts vastgestelde oorontesting (tenzij anders is geadviseerd door arts of specialist).
 -Wanneer u overgevoelig bent voor Ectoin of een van de andere ingredienten.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

A Vogel Oorspray oorsmeer
A VogelOorspray oorsmeer

De spray verzacht oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. 

€12,49€11,24