Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Vitamine D3 10ug

A Vogel Vitamine D3 10ug
Productomschrijving
Vogel Vitamine D3 helpt bij het behoud van sterke botten en tanden (verhoogt calciumopname), ter ondersteuning van de weerstand en om spieren en gewrichten sterk te houden. 100% plantaardige vitamine D met als basis korstmosWaar de meeste vitamine D producten een dierlijke bron hebben, zoals vis of wolvet, is A.Vogel Vitamine D3 plantaardig met al...

Vogel Vitamine D3 helpt bij het behoud van sterke botten en tanden (verhoogt calciumopname), ter ondersteuning van de weerstand en om spieren en gewrichten sterk te houden.


100% plantaardige vitamine D met als basis korstmos

Waar de meeste vitamine D producten een dierlijke bron hebben, zoals vis of wolvet, is A.Vogel Vitamine D3 plantaardig met als basis korstmos. Goed om te weten is dat vitamine D3 van nature in korstmos voorkomt. Hierdoor is het ook geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen die graag natuurlijke producten kiezen.

Dosering en gebruik van vitamine D3
We adviseren je om 1 keer per dag 1 tablet bij een maaltijd die vet bevat in te nemen. De kleine tabletten kunnen in z'n geheel worden doorgeslikt. Meer informatie over het gebruik van A.Vogel Vitamine D3 vind je in de bijsluiter.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

A Vogel Vitamine D3 10ug
A VogelVitamine D3 10ug

€11,99€10,79