Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Vegan D3 oliedruppels

Orthica Vegan D3 oliedruppels
Productomschrijving
Handige 100% plantaardige vitamine D3-druppels voor veganisten   Wanneer kun jij wat extra vitamine D gebruiken? Vitamine D staat ook wel bekend als de zon-vitamine. Het wordt namelijk vooral onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt. Vette vis (paling, zalm en makreel), eieren, sommige champignons, margarine, halvarine, bakboter en room...

Handige 100% plantaardige vitamine D3-druppels voor veganisten

 

Wanneer kun jij wat extra vitamine D gebruiken?

Vitamine D staat ook wel bekend als de zon-vitamine. Het wordt namelijk vooral onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt. Vette vis (paling, zalm en makreel), eieren, sommige champignons, margarine, halvarine, bakboter en roomboter bevatten vitamine D. De voorziening van vitamine D vanuit zonlicht is echter niet altijd voldoende. Ook voeding levert slechts een beperkte bijdrage aan de vitamine D die je dagelijks binnenkrijgt. daarnaast worden deze producten niet allemaal gegeten door vegetariërs of veganisten. In die gevallen kan een aanvulling op de voeding van vitamine D gewenst zijn.

Omdat én zonlicht waaraan je jezelf blootstelt én voeding soms niet voldoende voorzien in vitamine D, kunnen sommige mensen in bepaalde omstandigheden wel wat extra vitamine D gebruiken, ter aanvulling op een gezonde voeding en leefstijl. Vitamine D komt de natuurlijke afweer van het lichaam ten goede. Tip: maak zeker zo nu en dan een goede wandeling of beoefen met regelmaat een sport die je leuk vindt, liefst buiten. Als je buiten beweegt krijgt je lichaam namelijk ook nog eens de mogelijkheid vitamine D aan te maken onder invloed van UV-stralen.

Vegan D3 van Orthica ondersteunt jou als veganist

In bepaalde omstandigheden kan het zinvol zijn om extra vitamine D in te nemen, zo ook als je volledig plantaardig eet. Vitamine D ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem, maar ook de botten en de spierwerking. Daarnaast ondersteunt vitamine D bij het celdelingsproces en draagt bij aan het proces van celvernieuwing.

Ben je veganist en op zoek naar een volledig plantaardige vitamine D3? Onze Vegan D3 Oliedruppels bevatten 25 mcg (1000 ie) vitamine D3 (uit algen) per 5 handig te doseren oliedruppels. Oliedruppels zijn een geschikte toedieningsvorm voor vetoplosbare vitaminen zoals vitamine D.

Deze vorm van vitamine D3 is 100% plantaardig

Er zijn twee vormen van vitamine D: vitamine D2 (ergocalciferol) en vitamine D3 (cholecalciferol). Vitamine D3 kan door het lichaam efficiënter en makkelijker geactiveerd worden dan vitamine D2. Vitamine D2 is een plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3 is een vitamine die meestal (diervriendelijk) uit schapenwolvet gehaald wordt: dit is echter niet het geval bij Orthica’s D3 Oliedruppels.

Aangezien veganisten ervoor kiezen helemaal geen producten te consumeren van dierlijke afkomst, zijn de meeste vitamine D3-supplementen niet geschikt voor veganisten. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook plantaardige bronnen van vitamine D3 die kunnen worden gebruikt in een supplement, zodat ook veganisten deze vorm kunnen gebruiken. Orthica Vegan D3 Oliedruppels bevatten alleen 100% plantaardig vitamine D3 uit algen (Vitamine D3V®).

Samenstelling per dagdosering van 5 druppels:
vitamine D3 (cholecalciferol uit algen) (1000ie) 25 mcg 500 % RI*
(Vitamine D3V®**)
*RI = Referentie Inname
**Vitamine D3V® is een geregistreerd handelsmerk van Protec Nutra Ltd. Ingrediënten:
triglyceriden, cholecalciferol, antioxidant (D-alfa-tocoferol).

Ingredienten:
triglyceriden, cholecalciferol, antioxidant (D-alfa-tocoferol).

Gebruik:
De aanbevolen dosering is 5 druppels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Dit product is een voedingssupplement. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Dit product behoort tot de categorie: Vitamine D

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Orthica Vegan D3 oliedruppels
OrthicaVegan D3 oliedruppels

Ben je veganist en op zoek naar een volledig plantaardige vitamine D3? In bepaalde omstandigheden kan het goed zijn om extra vitamine D in te nemen, ook met een veganistisch of plantaardig voedingspatroon kan in sommige situaties extra vitamine D worden g

€24,95