Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Slaap support

Orthica Slaap support
Productomschrijving
Om je fit te voelen heb je niet alleen gezonde voeding en beweging nodig, maar ook voldoende slaap. Zo kan je lichaam goed uitrusten van je inspanningen overdag. Bekende slaap-tips die je kunnen helpen zijn onder meer een vast slaapritme aanhouden en elke ochtend rond dezelfde tijd opstaan. Net als gezond en gevarieerd eten en daarbij regelmatig sp...

Om je fit te voelen heb je niet alleen gezonde voeding en beweging nodig, maar ook voldoende slaap. Zo kan je lichaam goed uitrusten van je inspanningen overdag. Bekende slaap-tips die je kunnen helpen zijn onder meer een vast slaapritme aanhouden en elke ochtend rond dezelfde tijd opstaan. Net als gezond en gevarieerd eten en daarbij regelmatig sporten en bewegen.

Denk je een extraatje te kunnen gebruiken, dan kan een voedingssupplement met valeriaan en citroenmelisse als aanvulling op de voeding een optie zijn. Valeriaan ondersteunt de nachtrust helpt om lekker te slapen*. Citroenmelisse is een natuurlijke rustgever en helpt om te ontspannen.* Slaap Support bevat Valeriana officinalis-extract (Valeriaan) gestandaardiseerd op valereenzuren en Melissa officinalis folia-extract gestandaardiseerd op rozemarijnzuur. * Gezondheidsclaims valeriaan en citroenmelisse in afwachting van Europese toelating

Twee Slaap Support-vegacapsules bevatten:

pantotheenzuur (calcium-d-pantothenaat) (vit. B5)5 mg
vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)1,5 mg
vitamine B12 (5’-deoxyadenosylcobalamine)10 mcg
 
Kruiden - planten(bestanddelen)
Valeriana officinalisextract (valeriaan) (0,8 % valereenzuren)400 mg
Melissa officinalisextract (citroenmelisse) (5% rozemarijnzuur)160 mg
 
Diversen
Melatonine0.29 mg
 

Ingrediënten:

Valeriana officinalisextract, vulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropylmethylcellulose (capsule), Melissa officinalisextract, vitaminen, melatonine.

De aanbevolen dagdosering voor ons Slaap Support-supplement is 2 vegacapsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur 30 minuten voor het slapen gaan innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antidepressiva en slaapmiddelen.

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken