Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Curcuma

Orthica Curcuma
Productomschrijving
Curcuma wordt gewonnen uit de wortel van de plant Curcuma longa en een andere benaming is geelwortel. Curcuma wordt als specerij gebruikt in met name de Oosterse keuken en je vindt het bijvoorbeeld terug in curry, dressings en allerlei sauzen. Eigenschappen curcuma Maar naast een specerij voor in de keuken draagt curcuma bij aan behoud van gezond...

Curcuma wordt gewonnen uit de wortel van de plant Curcuma longa en een andere benaming is geelwortel. Curcuma wordt als specerij gebruikt in met name de Oosterse keuken en je vindt het bijvoorbeeld terug in curry, dressings en allerlei sauzen.

Eigenschappen curcuma

Maar naast een specerij voor in de keuken draagt curcuma bij aan behoud van gezondheid. Zo ondersteunt curcuma het behoud van gezonde gewrichten en helpt het de huid gezond te houden. Verder helpt curcuma de gezondheid van de bovenste luchtwegen te behouden en brengt het de keel tot rust.

Curcuma van Orthica

Curcuma van Orthica is zo ontwikkeld dat het goed wordt opgenomen. De belangrijkste eigenschappen van de Curcuma van Orthica zijn:

  • Onderbouwd met wetenschappelijke studies
  • Ondersteunt gewrichten, huid, keel en luchtwegen
  • Goed opneembaar door de fytosomale vorm (ingekapseld vetbolletje)


Gebruik:

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules per dag. De maximale dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.

Twee capsules bevatten:
Curcuma longaextract en fosfolipiden complex (Meriva®*) (18% curcuminoiden) 500 mg

* Meriva® is een geregistreerd handelsmerk van Indena S.p.A., Italië

Ingrediënten: vulstof (microkristallijne cellulose), Curcuma longaextract en fosfolipiden complex (uit soja), hydroxypropylmethylcellulose.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Orthica Curcuma
OrthicaCurcuma

Curcuma van Orthica is zo ontwikkeld dat het goed wordt opgenomen. De belangrijkste eigenschappen van de Curcuma van Orthica zijn: onderbouwd met wetenschappelijke studies, ondersteunt gewrichten, huid, keel en luchtwegen; goed opneembaar door de fytosoma

€34,95