Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Brain support

Nieuw
Orthica Brain support
Productomschrijving
Orthica Brain Support Er kunnen verschillende momenten zijn waarop je wat extra aandacht aan je brein wilt besteden. Bijvoorbeeld iets goeds voor je concentratie of hulp voor je geheugen. De basis is gezond en gevarieerd eten, met daarbij regelmatig sporten en bewegen. Kun je een extraatje gebruiken, dan kan een voedingssupplement met o.a. vitamin...

Orthica Brain Support

Er kunnen verschillende momenten zijn waarop je wat extra aandacht aan je brein wilt besteden. Bijvoorbeeld iets goeds voor je concentratie of hulp voor je geheugen. De basis is gezond en gevarieerd eten, met daarbij regelmatig sporten en bewegen. Kun je een extraatje gebruiken, dan kan een voedingssupplement met o.a. vitamine B12 als aanvulling op de voeding een optie zijn. Brain Support bevat vitamine B12, maar ook B6, foliumzuur en zink die goed zijn bij geestelijke inspanning, de concentratie, voor leerprestaties en het geheugen. Daarnaast bevat het citicoline, zeaxanthine en luteïne.

Bevat actieve B-vitaminen
De vitamine B6, B11 en B12 in Brain Support zijn aanwezig in hun actieve vorm. Zo kan je lichaam de vitaminen gelijk gebruiken na inname, en hoeven ze niet eerst omgezet te worden.

Met gepatenteerde ingrediënten
In Brain Support zit Cognizin®, een gepatenteerde vorm van citicoline. En het bevat zeaxanthine als OPTISHARP® en luteïne als ®FloraGLO.

 

Samenstelling per dagdosering van 2 vegacapsules %RI*
Vitaminen  
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)4 mg286%
Foliumzuur (calcium L-methylfolaat, Metafolin®**)300 mcg150%
Vitamine B12 (5’-deoxyadenosylcobalamine, methylcobalamine)25 mcg1000%
Mineralen  
Zink (-citraat)5 mg50%
Diversen  
Citicoline (Cognizin®)250 mg 
Luteïne (FloraGLO®)7 mg 
Zeaxanthine (OPTISHARP®)1,4 mg 
*%RI = Referentie-Inname  

Ingrediënten
Citicoline, hydroxypropylmethylcellulose (capsule), luteïne concentraat, vulstof (microkristallijne cellulose), zeaxthine concentraat, zinkcitraat, vitaminen.

Gebruik
De aanbevolen dosering is 2 vegacapsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. 

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Orthica Brain support
OrthicaBrain support

Kun je een extraatje gebruiken? Brain Support bevat vitamine B12, maar ook B6, foliumzuur en zink die goed zijn bij geestelijke inspanning, de concentratie, voor leerprestaties en het geheugen.

€44,95

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!