Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Magnesium citraat 200

Productomschrijving
Hoge dosering en goed opneembaar magnesium.Magnesium is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Verder is magnesium goed voor het skelet. Magnesium-200 bevat een hoge dosering magnesiumcitraat. Van magnesium is bekend dat de verbindingsvorm magnesiumcitraat goed ...

Hoge dosering en goed opneembaar magnesium.

Magnesium is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Verder is magnesium goed voor het skelet. Magnesium-200 bevat een hoge dosering magnesiumcitraat. Van magnesium is bekend dat de verbindingsvorm magnesiumcitraat goed verdraagzaam is en goed opgenomen wordt in het lichaam.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1-2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Eén tablet bevat:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-citraat)200 mg

Ingrediënten:
magnesiumcitraat, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (titaandioxide).

Bevat geen

Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Orthica Magnesium citraat 200
OrthicaMagnesium citraat 200

€17,95