Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Macuvite 2

Productomschrijving
Speciaal voor de ogenComplex van luteïne & zeaxanthine met vitamine C & E en zink Formule op basis van de AREDS 2 oogformule - Slechts één tablet per dagMacuvite-2 bevat speciale voedingsstoffen zoals luteïne en zeaxanthine (afkomstig van Tagetes erecta), natuurlijke vitamines C en E en de mineralen zink en koper. Macuvite-2 is same...

Speciaal voor de ogen
Complex van luteïne & zeaxanthine met vitamine C & E en zink


Formule op basis van de AREDS 2 oogformule - 
Slechts één tablet per dag
Macuvite-2 bevat speciale voedingsstoffen zoals luteïne en zeaxanthine (afkomstig van Tagetes erecta), natuurlijke vitamines C en E en de mineralen zink en koper. 

Macuvite-2 is samengesteld naar recente inzichten over effectiviteit, opneembaarheid en onderbouwing van de verschillende ingrediënten die van natuurlijke oorsprong zijn. De bestanddelen zijn bijzondere vormen van hoge kwaliteit, worden goed opgenomen en zijn onderwerp geweest van diverse onderzoeken bij mensen. Macuvite-2 is samengesteld naar Europese richtlijnen wat betreft hoogte van de hoeveelheden van de dagelijkse inname. 

WAT MAAKT DE DIVERSE BESTANDDELEN IN MACUVITE-2 SPECIAAL?

Luteïne en zeaxanthine en meso-zeaxanthine – uit Tagetes erecta, familie van het Afrikaantje – behoren tot de groep van carotenoïden. Luteïne en zeaxanthine komen in hoge concentratie in het centrale deel van het netvlies voor.

Vitamine C is verwerkt met plantaardige lipiden en bioflavonoïden voor een goede opname.
Vitamine C draagt bij tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E; de normale werking van het immuunsysteem; en bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine E is de natuurlijke vorm d-alfa-tocoferol samen met andere gemengde tocoferolen. Bijzonder aan deze vitamine E is dat de bron zonnebloem is. Afkomstig van non-GMO zonnebloemolie, kosher en halal gecertificeerd.
Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Zink is gebonden aan L-methionine. Zink-l-methionine heeft geen problemen met een vezelrijke voeding. Hierdoor wordt het mineraal goed opgenomen. Met een hoger vezelaandeel is de opname zelfs hoger. Zink-l-methionine speelt ook een rol bij de koperopname.
Zink draagt bij aan het behoud van normaal gezichtsvermogen en tot een normale cognitieve functie. Zink levert een bijdrage als antioxidant.

Koper is een sporenelement en werkt onder andere met zink samen. Kopergluconaat wordt makkelijk opgenomen in het lichaam.
Koper draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en van het immuunsysteem en levert een bijdrage als antioxidant.
 


Aanbevolen gebruik
1 x per dag 1 tablet na de (warme) maaltijd.
Aanbevolen gebruik niet overschrijden.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten
•   Vitamine C (l-ascorbinezuur) 500 mg (625%*)
•   Vitamine E (d-alfa-tocoferol) 33 mg (275%*)
•   Zink (zink-l-methionine) 16 mg (elementair zink) (160%*)
•   Extract van Tagetes Erecta met 10 mg luteïne en 2 mg zeaxanthine
•   Koper (kopergluconaat) 2 mg (elementair koper) (200%*)
*ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Ingrediëntendeclaratie 
L-ascorbinezuur, Vulstof (microkristallijne cellulose), d-alfa-tocoferol, Zink-L-Methionine, extract van Tagetes Erecta met luteïne en zeaxanthine, Stabilisator (tablet: hydroxypropylcellulose), Glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, polyfructose, talk, hydroxypropylcellulose, kokosnootolie), Antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), koper gluconaat.

Interacties
Niet bekend 

Contra-indicaties
Bij Retina Pigmentosa – zeldzame oogafwijking - overleggen met arts.
Vitamine C met voorzichtigheid gebruiken bij ijzerstapelingsziektes in verband met verhoogde opname ijzer door vitamine C.
Zink: bij gebruik van antibiotica, twee uur voor het antibioticum innemen.

Bewaren op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen houden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Springfield Macuvite 2
SpringfieldMacuvite 2

€16,50€14,85

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!