• GRATIS VERZENDING vanaf € 30,- (NL)
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis afhalen op de markt
Ginseng Huidverzorgende Crème
Ginseng Huidverzorgende Crème €17,95 €21,95

Ginseng Huidverzorgende Crème

€21,95 €17,95
Op voorraad
250ml
  • Gratis afhalen op de markt

Meer informatie over Ginseng Huidverzorgende Crème

Ginseng Huidverzorgende Crème. Deze Hypo-allergene Crème met Koreaanse Ginseng is op basis van 100% natuurlijke producten en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Voornamelijk geschikt bij een droge, gevoelige, ruwe en schrale huid. Ook te gebruiken bij/tegen rode billetjes (alleen uitwendig).


Jia Wei
 Ginseng creams gebruikt uitsluitend de beste kwaliteit ginsengwortel in al haar crèmes. Koreaanse ginseng is een andere variant dan de Amerikaanse of Chinese wortel. Door de geografische ligging en de situatie waarin de wortel groeit is de weldadige invloedanders dan die van andere landen.

Na een intensief groeiproces van 3 tot 4 jaar worden de ginsengwortels tijdens de septembermaand geoogst. Na het drogen van de ginseng wortel en na een grondige kwaliteitsinspectie worden de wortels vacuüm verpakt voor transport naar ons laboratorium.

Ons modern laboratorium maakt gebruik van eeuwenoude tradities in combinatie met hedendaagse dermatologie.

Gebruik:
De crème is te gebruiken bij: -irritatie als gevolg van psoriasis, eczeem, schimmelinfecties -verzorgt insectenbeten, littekens, voorkomt blaarvorming - bij beschadigde, droge, ruwe, schrale en gevoelige huid -(jeugd)puistjes -beschermt de huid tegen veroudering door zon, zee en wind

Ingrediënten:
Water, vetten, oliën zoals: Goudsbloem, emulgator, Panax Ginseng, plantaardige glycerine, Aziatische waternavel, hop, Paardestaart, Goudsbloem en Duizendblad. Allatoïne, citroenzuur, conservering en natuurlijke kleurstoffen.

Reviews
10 / 10
Adriaan M. 20 Januari 2020

Fijne crème!!
Helpt goed tegen zweet voeten en zwemmerseczeem, ik strijk het 1x per dag en nergens last meer van!!