Yakso
Deze populaire ketjap manis is onmisbaar in de keuken! Ketjap manis is een zoete, stroperige variant op sojasaus, gemaakt van sojabonen en kruiden. Doordat er geen tarwe aan de ketjap wordt toegevoegd, is deze saus glutenvrij.
Deze extra virgin kokosolie wordt koudgeperst uit vruchtvlees van kokosnoten. Door deze methode blijven voedingswaarden, smaak en geur nog lekker behouden. Daardoor is het ook geschikt om mee te bakken!
Yakso Sambal Oelek is een biologische, pure en pittige smaakmaker. Gemaakt van rode pepers zonder kunstmatige toevoegingen. Ideaal voor wokgerechten, marinades, sauzen en Aziatische gerechten.
Yakso Ketjap Asin is een biologische, hartige sojasaus met een zoute smaak. Perfect voor wokgerechten, marinades en Oosterse keuken. Zonder kunstmatige toevoegingen, vegan en duurzaam geproduceerd.
Liefhebber van ketjap manis, maar niet van zout? Dan is deze ketjap manis een goede optie! Aan deze ketjap manis is geen zout toegevoegd. Doordat er geen tarwe aan de ketjap wordt toegevoegd, is deze saus glutenvrij.