Overige warme maaltijd
Liefhebber van ketjap manis, maar niet van zout? Dan is deze ketjap manis een goede optie! Aan deze ketjap manis is geen zout toegevoegd. Doordat er geen tarwe aan de ketjap wordt toegevoegd, is deze saus glutenvrij.
Tamari is een sterke smaakversterker, de gezonde en vloeibare tegenhanger van het bouillonblokje. Heerlijk om een gerecht te zouten of om de natuurlijke smaak van de ingrediënten te versterken.
Soba is het Japanse woord voor boekweit. Dit is dan ook het ingrediënt dat deze noedels zo bijzonder maakt: ze bestaan er voor 100% uit! Soba-noedels zijn een populair en veelzijdig product.
Deze natuurtroebele appelazijn is een fijne smaakmaker voor allerlei gerechten en sauzen. Mocht je je het verschil afvragen tussen appelazijn en appelciderazijn, die is er niet!
La BIO IDEA tomatenstukjes zijn ideaal voor in sauzen, soepen en stoofschotels.
Dit is een hele bijzondere spaghetti! Namelijk voor 100% gemaakt van rode linzen. En dat maakt hem niet alleen bijzonder lekker, maar ook volledig glutenvrij!
Deze pizzabodems zijn gemaakt van volkoren speltmeel. De pizzabodems worden in Italië gebakken volgens plaatselijke recept in de provincie Piemonte.
Tomatenpuree wordt gemaakt door tomatenpulp te concentreren. Dat gebeurt vacuüm (bij ca. 40 graden Celsius). Het indikken gaat op deze manier snel en zonder smaakverlies. La BIO IDEA tomatenpuree is dubbel geconcentreerd, dat wil zeggen dat hij 22% droge