Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Vitamine D3 25mcg/1000ie

Productomschrijving
Vitamine D3 25mcg/1000ie softgels zijn ideaal vanwege hun kleine, ronde formaat en bieden in alle seizoenen een goede aanvulling. Goed opneembaar dankzij extra vierge olijfolie. Vitamine D Vitamine D is een stof die we nodig hebben. We halen het maar voor een deel uit ons eten, het grootste gedeelte maken we zelf aan. We kunnen vitamine D aanmake...

Vitamine D3 25mcg/1000ie softgels zijn ideaal vanwege hun kleine, ronde formaat en bieden in alle seizoenen een goede aanvulling. Goed opneembaar dankzij extra vierge olijfolie.

Vitamine D

Vitamine D is een stof die we nodig hebben. We halen het maar voor een deel uit ons eten, het grootste gedeelte maken we zelf aan. We kunnen vitamine D aanmaken in onze huid onder de invloed van de zon. In Nederland is de zon slechts vijf maanden (mei t/m september) per jaar fel genoeg om de huid in haar stralingsbehoefte te voorzien. Hierdoor is de aanmaak uit de zon vaak onvoldoende en moeten we vitamine D uit andere bronnen halen.

Beste vorm van vitamine D

De vormen ergocalciferol (vitamine D2) en cholecalciferol (vitamine D3) zijn respectievelijk te vinden in plantaardige oorsprong en voeding van dierlijke oorsprong. De vorm die je consumeert uit dierlijke producten (vitamine D3) is dezelfde vitamine D die onze huid onder invloed van Uv-straling aanmaakt. Daarom is vitamine D3 de vorm die we het beste opnemen.

Waarom vitamine D?

Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand door de afweer van het lichaam te ondersteunen. Vitamine D speelt ook een rol in de calciumhuishouding en draagt bij tot de opname van calcium en fosfor uit de voeding. Daarbij is vitamine D goed voor het skelet en verhoogt vitamine D de opname van kalk in de botten. Vitamine D is ook van belang voor het behoud van een sterk gebit en voor het behoud van soepele spieren.

Samenstelling per capsule: 
1000ie (25mcg) vitamine D3 (cholecalciferol)

Hulpstoffen: 
extra vierge olijfolie, glycerine en water.

Gebruik: 
1 capsule per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Vitamine D is ook verkrijgbaar in:

50mcg/2000ie softgels

75mcg/3000ie softgels

2.5mcg/100ie druppels

25mcg/1000ie druppels


Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit product behoort tot de categorie: Vitamine D

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: anneke R. op 8 Oktober 2020
    mooie tabletten die makkelijk zijn in te nemen ook voor jongere kinderen
  • 5 / 5
    Gepost door: Ellen K. op 6 November 2018
    Ik slik deze al jaren en vind het een fijn product. Zo puur mogelijk, zonder toegevoegde troep.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Vitamine D3 25mcg/1000ie
VitabronVitamine D3 25mcg/1000ie

Vitamine D3 25mcg/1000ie softgels zijn ideaal vanwege hun kleine, ronde formaat en bieden in alle seizoenen een goede aanvulling. Goed opneembaar dankzij extra vierge olijfolie.

€9,95

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!