Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Vitamine C poeder ascorbinezuur

Vitabron Vitamine C poeder ascorbinezuur
Productomschrijving
Vitabron Vitamine C poeder Vitamine C poeder wordt het beste opgenomen wanneer het wordt ingenomen tijdens een maaltijd. Het poeder kan makkelijk worden ingenomen met water of gestrooid over eten. Geschikt voor iedereen die tabletten moeilijk kunnen wegslikken. Dit is een voordelige manier om Vitamine C te suppleren. Samenstelling: Vitamine C al...

Vitabron Vitamine C poeder


Vitamine C poeder wordt het beste opgenomen wanneer het wordt ingenomen tijdens een maaltijd. Het poeder kan makkelijk worden ingenomen met water of gestrooid over eten. Geschikt voor iedereen die tabletten moeilijk kunnen wegslikken. Dit is een voordelige manier om Vitamine C te suppleren.


Samenstelling:

Vitamine C als ascorbinezuur
Gemiddelde zuurgraad: pH 2.3

Gebruik: 
3 x daags 1 tot 3 gram per dag door water of gestrooid over eten.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: M d. op 14 Mei 2019
    voordelig
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Vitamine C poeder ascorbinezuur
VitabronVitamine C poeder ascorbinezuur

Vitabron Vitamine C poeder wordt het beste opgenomen wanneer het wordt ingenomen tijdens een maaltijd. Het poeder kan makkelijk worden ingenomen met water of gestrooid over eten. Geschikt voor iedereen die tabletten moeilijk kunnen wegslikken.

€9,95

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!