Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Microbiol intiem

Vitals Microbiol intiem
Productomschrijving
Microbiol Intiem is een probioticum voor oraal gebruik, specifiek bestemd voor vrouwen. Het combineert de bekende stammen Lactobacillus rhamnosus, GR-1 en Lactobacillus reuteri, RC-14. Hiermee is een superieur duo ontstaan. Deze stammen komen oorspronkelijk uit de vrouwelijke distale urethra (het verste deel van de cilindrische holte die de urinebl...

Microbiol Intiem is een probioticum voor oraal gebruik, specifiek bestemd voor vrouwen. Het combineert de bekende stammen Lactobacillus rhamnosus, GR-1 en Lactobacillus reuteri, RC-14. Hiermee is een superieur duo ontstaan. Deze stammen komen oorspronkelijk uit de vrouwelijke distale urethra (het verste deel van de cilindrische holte die de urineblaas verbindt met de buitenkant van het lichaam). Microbiol Intiem bevat 5 miljard cfu (colony forming units, oftewel: aantal levensvatbare bacteriën dat in staat is zich te vermenigvuldigen en een kolonie te vormen). 

Samenstelling per capsule:
(dagdosering)
 
L. rhamnosus, GR-12,5 miljard cfu*
L. reuteri, RC-142,5 miljard cfu*

*colony forming units (aantal levensvatbare bacteriën) 

Ingrediënten: 
Vulstoffen: Vulstoffen: maltodextrine, microkristallijne cellulose (cellulosegel), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, kleurstof: titaniumdioxide.

Bevat geen: 
Gluten, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen.
 
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 
Gebruik: 
1 capsule per dag met water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd. 
 
Tijdens gebruik van een antibioticum is het aan te raden minimaal 2 uur te laten tussen de inname van Microbiol Intiem en het antibioticum.
 
Let op: 
Na openen is het aan te raden de verpakking in de koelkast te bewaren. Tijdens gebruik, waarbij de dop er steeds wordt afgedraaid, komt er vocht en lucht bij het product. Om de stabiliteit ook tijdens gebruik optimaal te houden, kan gekoeld bewaren vanaf dat moment zinvol zijn. Ongeopend kan het product uitstekend bij kamertemperatuur bewaard worden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitals Microbiol intiem
VitalsMicrobiol intiem

€44,95€40,46