Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Kids omega 3 plus jellies

Vitals Kids omega 3 plus jellies
Productomschrijving
Kids Omega 3 Plus Jellies van Vitals zijn de nieuwe favoriet bij kinderen, in de vorm van een kauwgel met aardbeien-/citrus smaak. Deze unieke jellies zijn op zo’n manier ontwikkeld dat er een hoge dosering visolie in verwerkt kan worden, zonder dat dit voor een overheersende vissmaak zorgt. Met naast Omega-3 ook vitamine C, D, en jodium.Kortom, ...

Kids Omega 3 Plus Jellies van Vitals zijn de nieuwe favoriet bij kinderen, in de vorm van een kauwgel met aardbeien-/citrus smaak. Deze unieke jellies zijn op zo’n manier ontwikkeld dat er een hoge dosering visolie in verwerkt kan worden, zonder dat dit voor een overheersende vissmaak zorgt. Met naast Omega-3 ook vitamine C, D, en jodium.
Kortom, deze kauwgels zijn een eenvoudige manier om kinderen dagelijks te voorzien van extra nutriënten, ter aanvulling op een gezonde voeding. Eveneens geschikt voor volwassenen die capsules en tabletten niet prettig vinden, en liever voor een lekker smakend en kauwbaar voedingssupplement kiezen om hun inname van nutriënten zoals DHA en vitamine D3 te verhogen.

DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is goed voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen bij een dagelijkse inname van 250 mg.
DHA draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en hersenen bij de foetus en bij de zuigeling die borstvoeding krijgt, bij een dagelijkse inname van 200 mg door de moeder, naast de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 250 mg EPA en DHA.
EPA en DHA zijn goed voor de normale werking van het hart, bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.
vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen.
vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.
vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem van kinderen.
vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand.
vitamine D en vitamine C zijn belangrijk voor een sterk gebit.
vitamine D is goed voor de spieren.
jodium en vitamine C zijn goed voor het leervermogen en de concentratie.
jodium ondersteunt de normale groei van kinderen.
jodium is goed voor de schildklier.

Lekkere kauwgels voor kinderen met vitamine C, D, jodium en omega 3. Met aardbeien-/citrussmaak.

Samenstelling per dagdosering van 1 jelly:

 

RI* 

Visolieconcentraat (triglyceriden)

500 mg

-

Waarvan:

  

     DHA (docosahexaeenzuur)

250 mg

-

     EPA (eicosapentaeenzuur)

50 mg

-

Vitamine C (ascorbinezuur)

20 mg

25%

Vitamine D3 (cholecalciferol, 400 IE)

10 μg  

200%

Jodium (kaliumjodide)

22,5 μg  

15%

* RI = Referentie-inname  

Ingrediënten
Zoetstoffen (xylitol, erythritol en steviolglycosiden uit stevia), VISolie-triglyceridenconcentraat, gezuiverd water, geleermiddel (VISgelatine), zuurteregelaars (natriumcitraat, appelzuur), vitaminen (C, D3), natuurlijk citroen-limoenaroma, verdikkingsmiddel (Arabische gom), natuurlijk aardbeienaroma, kleurstof (paprika-extract), kaliumjodide.

Gebruik
Kinderen vanaf 3 jaar 1 jelly per dag (kauwen, niet in zijn geheel doorslikken), kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen 2 jellies per dag. 

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitals Kids omega 3 plus jellies
VitalsKids omega 3 plus jellies

Deze unieke jellies zijn op zo’n manier ontwikkeld dat er een hoge dosering visolie in verwerkt kan worden, zonder dat dit voor een overheersende vissmaak zorgt. Met naast Omega-3 ook vitamine C, D, en jodium.

€29,95

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!