Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Magnesium vlokken

Productomschrijving
Magnesium vlokken De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Daarnaast is een voeten bad ook uitermate geschikt om afvalstoffen af te voeren. Heerlijk voor het slapen gaan! Magnesium opname via de huid is bijzonder nuttig voor diegenen die een andere methode zoeken om hun magnesiuminname te verhogen als dit met orale supplementen las...

Magnesium vlokken

De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Daarnaast is een voeten bad ook uitermate geschikt om afvalstoffen af te voeren. Heerlijk voor het slapen gaan! Magnesium opname via de huid is bijzonder nuttig voor diegenen die een andere methode zoeken om hun magnesiuminname te verhogen als dit met orale supplementen lastig is.

Gebruik:
125 gram op ca. 4 liter warm water. De aanbevolen temperatuur is 37 graden Celsius. Duur: minimaal 20 minuten, optimaal is een half uur, bij voorkeur 's avonds voor het slapen gaan.

Let op:
Niet geschikt voor elektrische voetenbaden!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Magnesium vlokken
VitabronMagnesium vlokken

De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Daarnaast is een voeten bad ook uitermate geschikt om afvalstoffen af te voeren. Heerlijk voor het slapen gaan!

€9,95

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!