Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Lactoferrine 200mg

Nieuw
Vitabron Lactoferrine 200mg
Productomschrijving
Lactoferrine 200mg Lactoferrine is een eiwit dat van nature in ons lichaam wordt aangemaakt. Lacto verwijst naar melk en ferrine staat voor ijzer. Lactoferrine kan ijzer aan zich binden. Lactoferrine zit in onze slijmvliezen, traanvocht, speeksel, gal en slijm in de neusholte, luchtwegen en het maagdarmkanaal. Samenstelling per vegicap:200 mg Lact...

Lactoferrine 200mg

Lactoferrine is een eiwit dat van nature in ons lichaam wordt aangemaakt. Lacto verwijst naar melk en ferrine staat voor ijzer. Lactoferrine kan ijzer aan zich binden. Lactoferrine zit in onze slijmvliezen, traanvocht, speeksel, gal en slijm in de neusholte, luchtwegen en het maagdarmkanaal.

Samenstelling per vegicap:
200 mg Lactoferrine (koemelk)

Gebruik:
1-2 capsules per dag bij een maaltijd met water innemen.
Geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten).

Ingrediënten:
Lactoferrine (MELK), plantaardige capsule (HPMC), vulmiddel (microkristallijne cellulose), anti-klontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat, silica).

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Lactoferrine 200mg
VitabronLactoferrine 200mg

Lactoferrine is een lichaamseigen eiwit dat ijzer aan zich bindt en transporteert door het lichaam. Lactoferrine komt van nature onder andere voor in moedermelk en wordt gewonnen uit koemelk.

€39,95