Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Kiezelzuur (Silicea)

Vitabron Kiezelzuur (Silicea)
Productomschrijving
Bamboe bevat een hoog gehalte aan organisch kiezelzuur (silica). Bamboe is voor zover bekend de rijkste bron van natuurlijk organisch kiezelzuur. Kiezelzuur (silicea) is aanwezig in vrijwel alle weefsels. Het is vooral geconcentreerd aanwezig in haren, nagels en huid. Vitabron kiezelzuur is op natuurlijke wijze verkregen uit bamboe. Samenst...

Bamboe bevat een hoog gehalte aan organisch kiezelzuur (silica). Bamboe is voor zover bekend de rijkste bron van natuurlijk organisch kiezelzuur.

Kiezelzuur (silicea) is aanwezig in vrijwel alle weefsels. Het is vooral geconcentreerd aanwezig in haren, nagels en huid. Vitabron kiezelzuur is op natuurlijke wijze verkregen uit bamboe.

Samenstelling per tablet: R.I.*
Calcium (carbonaat, citraat)336mg42
Kiezelzuur (Bambu arundinacea)333mg 
         waarvan silicium250mg 
*Referentie Inname  


Ingredienten:
calcium carbonaat, microkristallijne cellulose (vulmiddel), bambu tabashir extract, vetzuren (bindmiddel) en calciumcitraat.

Gebruik
1-2 tabletten dagelijks bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Kiezelzuur (Silicea)
VitabronKiezelzuur (Silicea)

Kiezelzuur (silicea) is aanwezig in vrijwel alle weefsels. Het is vooral geconcentreerd aanwezig in haren, nagels en huid. Kiezelzuur is op natuurlijke wijze verkregen uit bamboe.

€18,95