Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

IJzer bisglycinaat

Vitabron IJzer bisglycinaat
Productomschrijving
Vitabron IJzer bisglycinaat is mild voor de maag (bij de meeste ijzerverbindingen is dat niet het geval) en de biologische beschikbaarheid ervan goed is. Daarnaast is de formule aangevuld met vitamine C om de ijzeropname verder te bevorderen. Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:80mg Vitamine C (Ascorbinezuur) 100% *ADH14mg IJzer (ijzer-bis...

Vitabron IJzer bisglycinaat is mild voor de maag (bij de meeste ijzerverbindingen is dat niet het geval) en de biologische beschikbaarheid ervan goed is. Daarnaast is de formule aangevuld met vitamine C om de ijzeropname verder te bevorderen.


Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:

80mg Vitamine C (Ascorbinezuur) 100% *ADH
14mg IJzer (ijzer-bisglycinate) 100% *ADH
*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten:
Vulstof (Plantenvezels), Capsulewand (HPMC), IJzerbisglycinaat, Ascorbinezuur, Anti-klontermiddel (Siliciumdioxide), Smeermiddel (Plantaardig Magnesiumstearaat).

Gebruik:
1 capsule per dag tussen de maaltijden door met water innemen of zoals geadviseerd.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron IJzer bisglycinaat
VitabronIJzer bisglycinaat

IJzer bisglycinaat is mild voor de maag en de biologische beschikbaarheid ervan goed is. Daarnaast is de formule aangevuld met vitamine C om de ijzeropname verder te bevorderen.

€14,95