Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Collageen complex

Vitabron Collageen complex
Productomschrijving
Collageen complex Collageenvezels zijn de belangrijkste extracellulaire eiwitten in het menselijk lichaam, die zorgen voor structuur, stevigheid, onderlinge samenhang en elasticiteit. Collageenvezels maken deel uit van diverse typen steunweefsels zoals bindweefsel, kraakbeen en botten. Samenstelling per 3 eetlepels á 6,5 gram:   Col...

Collageen complex

Collageenvezels zijn de belangrijkste extracellulaire eiwitten in het menselijk lichaam, die zorgen voor structuur, stevigheid, onderlinge samenhang en elasticiteit. Collageenvezels maken deel uit van diverse typen steunweefsels zoals bindweefsel, kraakbeen en botten.

Samenstelling per 3 eetlepels á 6,5 gram: 
Collageenhydrolysaat  PEPTAN® B 2000 LD15 gram
Calcium (als citraat)200 mg  
Magnesium (als citraat)400 mg     
Vitamine D3 (cholecalciferol)25 mcg   
Bamboepoeder  (silicea)500 mg
Rozenbottelextract 1:20500 mg

Ingredienten:
Collageenhydrolysaat PEPTAN® B (uit Rund), Bamboepoeder  (silicea), Rozenbottelextract 1:20, Magnesium (als citraat), Calcium (als citraat), Vitamine D3 (cholecalciferol)

Gebruik:
1-3 keer per dag één eetlepel á 6,5 gram Collageen Poeder.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Collageen complex
VitabronCollageen complex

Collageenvezels zijn de belangrijkste extracellulaire eiwitten in het menselijk lichaam, die zorgen voor structuur, stevigheid, onderlinge samenhang en elasticiteit. Collageenvezels maken deel uit van diverse typen steunweefsels zoals bindweefsel.

€28,95