Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Calcium 500mg & vitamine D

Nieuw
Productomschrijving
Calcium 500mg & vitamine D wordt gewonnen uit 100% rood zeewier (Lithothamnium calcareum) en is een natuurlijk mineralen complex van zeewier, met calcium en meer dan 70 andere mineralen en spoorelementen opgenomen uit het omringende zeewater. Daarnaast is er plantaardige vitamine D toegevoegd wat belangrijk is voor de opname van calcium. ...

Calcium 500mg & vitamine D wordt gewonnen uit 100% rood zeewier (Lithothamnium calcareum) en is een natuurlijk mineralen complex van zeewier, met calcium en meer dan 70 andere mineralen en spoorelementen opgenomen uit het omringende zeewater. Daarnaast is er plantaardige vitamine D toegevoegd wat belangrijk is voor de opname van calcium.

Ingrediënten per tablet: RI%*
Aquamin™ calcium1667mg 
waarvan elementair Calcium500mg63
waarvan elementair Magnesium33mg9
Vitamine D3 (korstmos)5mcg100

* Referentie-Inname

Gebruik:
1-2 tabletten per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Ingrediënten:
Aquamin™ (Lithothamnium calcareum), vulmiddel (microkristallijne cellulose) bindmiddel (vegetarische olie), calcium vetzuren, vitamine D3 (korstmos) en coating (HPMC).

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Calcium 500mg & vitamine D
VitabronCalcium 500mg & vitamine D

Calcium 500mg & vitamine D bevat calcium uit Rode Alg en is een natuurlijk mineraal. Het bevat naast calcium het mineraal magnesium en er is plantaardige vitamine D toegevoegd wat belangrijk is voor de opname van calcium.

€12,95