Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Ashwagandha 300 mg

Vitabron Ashwagandha 300 mg
Productomschrijving
Ashwagandha Ashwagandha is een inheemse struik in de drogere gebieden van het Indiase subcontinent en Afrika (met name Zuid Afrika). Ashwagandha speelt een belangrijke rol in de oude traditionele Indiase Ayurvedische geneeskunst. Het universele geneeskrachtige kruid krijgt tegenwoordig steeds vaker de erkenning die het verdient.Ashwagandha helpt b...

Ashwagandha

Ashwagandha is een inheemse struik in de drogere gebieden van het Indiase subcontinent en Afrika (met name Zuid Afrika). Ashwagandha speelt een belangrijke rol in de oude traditionele Indiase Ayurvedische geneeskunst. Het universele geneeskrachtige kruid krijgt tegenwoordig steeds vaker de erkenning die het verdient.

Ashwagandha helpt bij geestelijke druk*, stress*, is gunstig voor een goede geestelijke balans* en draagt bij tot normale mentale prestaties*.
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Bioperine®

Aan de capsules is Bioperine® (zwarte peper) toegevoegd voor een betere opname van de Ashwagandha.

Samenstelling per 1 vegicap 
Ashwagandha (Withania Somnifera) extract300 mg
   gestandaardiseerd op 5% withanolides 
Bioperine® Zwarte peperextract3 mg


Ingredienten

Withania Somnifera extract (Ashwagandha), Vulmiddel (plantenvezels), Capsulewand (HPMC), gefermenteerde Leucine, vetzuren gebonden aan Calcium, Antiklontermiddel (siliciumdioxide), Bioperine® (zwarte peperextract).

Gebruik
Neem 1-2 capsules per dag. Tenzij anders geadviseerd.

Let op:
Overleg bij hyperthyroïdie of bij gebruik van schildkliermedicatie eerst met een arts of therapeut alvorens een supplement met ashwagandha te gebruiken.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Ashwagandha 300 mg
VitabronAshwagandha 300 mg

Ashwagandha is een inheemse struik in de drogere gebieden van het Indiase continent, en speelt een belangrijke rol in de traditionele Indiase Ayurvedische geneeskunst. Ashwagandha helpt bij geestelijke druk* en draagt bij tot normale mentale prestaties*.

€14,95

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!