Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Alfa liponzuur 300 mg

Vitabron Alfa liponzuur 300 mg
Productomschrijving
Alfa liponzuur is een zwavelhoudend vetzuur, dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam. Alfa liponzuur is oplosbaar in zowel vet als water. Alfa liponzuur komt in zeer geringe hoeveelheden in voeding aangetroffen, bijvoorbeeld in lever, spinazie en broccoli.Samenstelling per capsule:Alfa liponzuur 300 mg Ingredienten:Alfa liponzuur, microkr...

Alfa liponzuur is een zwavelhoudend vetzuur, dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam. Alfa liponzuur is oplosbaar in zowel vet als water. Alfa liponzuur komt in zeer geringe hoeveelheden in voeding aangetroffen, bijvoorbeeld in lever, spinazie en broccoli.

Samenstelling per capsule:
Alfa liponzuur 300 mg

Ingredienten:
Alfa liponzuur, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat. 
De capsule is vegetarisch en bestaat uit plantaardige vezelstoffen.

Gebruik:
1-2 capsules per dag bij voorkeur op een nuchtere maag met water innemen of zoals geadviseerd. Bij 2 capsules verspreid over de dag innemen.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Alfa liponzuur 300 mg
VitabronAlfa liponzuur 300 mg

Alfa liponzuur is een zwavelhoudend vetzuur, dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam. Alfa liponzuur is oplosbaar in zowel vet als water.

€17,95