Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Spirulina 500mg

Vitabron Spirulina 500mg
Productomschrijving
Spirulina biedt buitengewoon hoge doseringen van proteïnen en alle essentiële aminozuren. Daarnaast bevat spirulina substantiële hoeveelheden van vitamine B12, bètacaroteen, vitamine E en verschillende mineralen. Spirulina is een van de rijkste bronnen van proteïnen. Samenstelling per 3 tabletten: 1500mg spirulina  Ingrediënten: Spirulin...

Spirulina biedt buitengewoon hoge doseringen van proteïnen en alle essentiële aminozuren. Daarnaast bevat spirulina substantiële hoeveelheden van vitamine B12, bètacaroteen, vitamine E en verschillende mineralen. Spirulina is een van de rijkste bronnen van proteïnen.


Samenstelling per 3 tabletten:
 
1500mg spirulina 

Ingrediënten: 
Spirulina

Gebruik: 
3 x daags 1 tot 4 tabletten voor de maaltijd, of zoals geadviseerd. Beginnen met een tot twee tabletten tweemaal per dag en geleidelijk opbouwen. Niet innemen voor het slapen gaan.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Spirulina 500mg
VitabronSpirulina 500mg

Spirulina bevat proteïnen en alle essentiële aminozuren. Daarnaast bevat spirulina substantiële hoeveelheden van vitamine B12, bètacaroteen, vitamine E en verschillende mineralen. Spirulina is een van de rijkste bronnen van proteïnen.

€21,95