Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Rhodiola 500mg

Vitabron Rhodiola 500mg
Productomschrijving
Rhodiola heeft een werking als adaptogeen. Dit wil zeggen dat rhodiola kan helpen om de veerkracht te behouden in stresssituaties*. Tevens kan het ondersteuning bieden bij vermoeidheid*. Het hoogwaardige rhodiola extract bevat 3% rosavinen en 1% salidroside, de belangrijkste werkzame stoffen in rhodiola.*gezondheidsclaim in afwachting van Europese ...

Rhodiola heeft een werking als adaptogeen. Dit wil zeggen dat rhodiola kan helpen om de veerkracht te behouden in stresssituaties*. Tevens kan het ondersteuning bieden bij vermoeidheid*. Het hoogwaardige rhodiola extract bevat 3% rosavinen en 1% salidroside, de belangrijkste werkzame stoffen in rhodiola.
*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toekenning.

Samenstelling per capsule:
 
500mg Gestandaardiseerd Rhodiola Wortel extract
(3% salidroside en 1% rosavine)

Ingrediënten: 
Gestandaardiseerd Rhodiola Rosea extract, capsulewand (HPMC), vulmiddel (microkristallijne cellulose), smeermiddel (magnesiumstearaat) en anti klontermiddel (siliciumdioxide).

Gebruik: 
1-2 maal daags 1 capsule, bij voorkeur tijdens het eten innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Alice J. op 18 December 2020
    Ik heb het gevoel dat ik minder down ben en meer de boel aankan.....
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Rhodiola 500mg
VitabronRhodiola 500mg

Rhodiola 500mg ondersteunt het vermogen om met stress om te gaan*, draagt bij aan de fysieke prestaties en het uithoudingsvermogen* en kan helpen bij vermoeidheid.* *gezondheidsclaim in afwachting van Europese toekenning.

€24,95
Bekijken