Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Propolis neusspray bio

Ladrome Propolis neusspray bio
Productomschrijving
De neusspray van Ladrôme, met zijn aangename tijmgeur, draagt bij tot een goede neushygiëne, zonder een gevoel van droogte te veroorzaken. Zeer goed verdragen door de slijmvliezen, zorgt deze spray voor een snel en aanhoudend comfort, dankzij de synergie van de biologische extracten van propolis, echinacea en tijm, die bijdragen tot een vrijer ad...

De neusspray van Ladrôme, met zijn aangename tijmgeur, draagt bij tot een goede neushygiëne, zonder een gevoel van droogte te veroorzaken. Zeer goed verdragen door de slijmvliezen, zorgt deze spray voor een snel en aanhoudend comfort, dankzij de synergie van de biologische extracten van propolis, echinacea en tijm, die bijdragen tot een vrijer ademen door de neus.

Gebruik: 1 tot 2 verstuivingen in elk neusgat, 's morgens en 's avonds. Schudden voor gebruik. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge en donkere plaats. Niet toepassen bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Ingredienten
Thymus vulagris leaf water, Aqua (water), Sodium chloride, Alcohol, Echinacea purpurea root extract, Thymus vulgaris flower/leaf extract, Foeniculum vulgare fruit extract, Propolis extract, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Ladrome Propolis neusspray bio
LadromePropolis neusspray bio

De neusspray van LaDrome draagt bij tot een goede neushygiëne, zonder een gevoel van droogte te veroorzaken. Zeer goed verdragen door de slijmvliezen, zorgt deze spray voor een snel een aanhoudend comfort.

€9,99€8,95