Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Glucosamine

Productomschrijving
Glucosamine van Orthica is geschikt voor ouderen en sporters en wordt door hen vaak als aanvulling op de dagelijkse voeding gebruikt. Glucosamine van Orthica bevat het mineraal mangaan en is geschikt voor dagelijkse inname. Het aanwezige mineraal mangaan is goed voor de botaanmaak, goed voor de opbouw van kraakbeen in de gewrichten en levert een b...

Glucosamine van Orthica is geschikt voor ouderen en sporters en wordt door hen vaak als aanvulling op de dagelijkse voeding gebruikt. Glucosamine van Orthica bevat het mineraal mangaan en is geschikt voor dagelijkse inname.

Het aanwezige mineraal mangaan is goed voor de botaanmaak, goed voor de opbouw van kraakbeen in de gewrichten en levert een bijdrage aan de normale vorming van bindweefsel. De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag. Je kunt de tabletten het beste tijdens of na een maaltijd innemen.

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten: RI*
glucosaminesulfaat762 mg 
- glucosamine600 mg 
chondroitinesulfaat600 mg 
hyaluronzuur
(als natirum hyaluronaat) ongedenatureerd (native)
20 mg 
collageen type II complex20 mg 
- totaal collageen5 mg 
- ongedenatureerd (native) collageen type II0,6 mg 
Mineralen (elementaire hoeveelheid)  
mangaan (-gluconaat)4 mg200%
*RI = Referentie Inname  

Ingredienten
gludosaminesulfaat-2-KCl (uit SCHAALDIEREN), vulstof (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat), natriumchondroitinesulfaat, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, talk), mangaangluconaat, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), natrium hyaluronaat, ongedenatureerd (native) collageen type II complex

Gebruik
De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. 

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Orthica Glucosamine
OrthicaGlucosamine

Glucosamine is geschikt voor ouderen en sporters. Het aanwezige mineraal mangaan is goed voor de botaanmaak, goed voor de opbouw van kraakbeen in de gewrichten en levert een bijdrage aan de normale vorming van bindweefsel.

€46,95