• GRATIS VERZENDING vanaf € 30,- (NL)
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis afhalen op de markt
Orthica Glucosamine
Glucosamine €44,95

Glucosamine

€44,95
  • Gratis verzending boven €30 (NL)
  • Gratis afhalen op de markt
  • Levertijd 1-3 werkdagen, mits voorradig

Meer informatie over Glucosamine

Glucosamine van Orthica is geschikt voor ouderen en sporters en wordt door hen vaak als aanvulling op de dagelijkse voeding gebruikt. Glucosamine van Orthica bevat het mineraal mangaan en is geschikt voor dagelijkse inname.

Het aanwezige mineraal mangaan is goed voor de botaanmaak, goed voor de opbouw van kraakbeen in de gewrichten en levert een bijdrage aan de normale vorming van bindweefsel. De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag. Je kunt de tabletten het beste tijdens of na een maaltijd innemen.

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten:   RI*
glucosaminesulfaat 762 mg  
- glucosamine 600 mg  
chondroitinesulfaat 600 mg  
hyaluronzuur
(als natirum hyaluronaat) ongedenatureerd (native)
20 mg  
collageen type II complex 20 mg  
- totaal collageen 5 mg  
- ongedenatureerd (native) collageen type II 0,6 mg  
Mineralen (elementaire hoeveelheid)    
mangaan (-gluconaat) 4 mg 200%
*RI = Referentie Inname    

Ingredienten
gludosaminesulfaat-2-KCl (uit SCHAALDIEREN), vulstof (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat), natriumchondroitinesulfaat, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, talk), mangaangluconaat, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), natrium hyaluronaat, ongedenatureerd (native) collageen type II complex

Gebruik
De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. 

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review