Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

L-Lysine 500mg & Cats claw

Vitabron L-Lysine 500mg & Cats claw
Productomschrijving
L-Lysine scharen we onder de zogenoemde essentiële aminozuren, wat betekent dat ons lichaam niet in staat is deze stof aan te maken uit andere aminozuren. We zijn voor toereikende l-lysine niveaus dus volledig afhankelijk van inname via de voeding. Dat kan met name voor vegetariërs en veganisten een probleem vormen. Het essentiële aminozuur vind...

L-Lysine scharen we onder de zogenoemde essentiële aminozuren, wat betekent dat ons lichaam niet in staat is deze stof aan te maken uit andere aminozuren. We zijn voor toereikende l-lysine niveaus dus volledig afhankelijk van inname via de voeding. Dat kan met name voor vegetariërs en veganisten een probleem vormen. Het essentiële aminozuur vinden we namelijk vooral terug in dierlijke eiwitten; vlees en zuivel zijn de voornaamste bronnen.

Bovendien is l-lysine de directe voorloperstof van het semi-essentiële aminozuur l-carnitine, wat betekent dat ons lichaam het nutriënt slechts gedeeltelijk uit voeding kan aanmaken.

Samenstelling per tablet:
 
500mg L-Lysine
100mg Cats Claw
8.7mg Vitamine B6 (pyridoxine Hcl)

Ingrediënten: 
aminozuur, kruiden, vitamine, vulmiddel (plantenvezels), smeermiddel (plantaardig magnesium-
stearaat), anti klontermiddel (siliciumdioxide) en transparante coating.

Gebruik: 
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 2 tabletten per dag, bij voorkeur een half uur voor of twee uur na een maaltijd met water innemen.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit product behoort tot de categorie: L-Lysine

Reviews

4.5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: M d. op 29 April 2020
    Onze ervaring met l-lysine is: wanneer je iedere dag preventief 1 tablet inneemt, je minder vaak een koortslip hebt. En als je een koortslip hebt en je neemt dan 2 tabletten per dag in, deze eerder genezen is.
  • 4 / 5
    Gepost door: Toos G. op 17 April 2020
    Makkelijk in te nemen pil. Helpt je weerstand te verhogen.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron L-Lysine 500mg & Cats claw
VitabronL-Lysine 500mg & Cats claw

L-Lysine scharen we onder de zogenoemde essentiële aminozuren, wat betekent dat ons lichaam niet in staat is deze stof aan te maken uit andere aminozuren. We zijn voor toereikende l-lysine niveaus dus volledig afhankelijk van inname via de voeding.

€12,95

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!