Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Kinder multi

Productomschrijving
De meeste kindermulti’s in de vorm van kauwtabletten bestaan voor een groot deel uit suikers en/of kunstmatige zoetstoffen om de smaak te verbeteren. Kinder multi is gezoet met steviolglycosiden uit het plantje stevia. Stevia Stevia of honingkruid is een plant die van oorsprong uit Zuid- en Centraal- Amerika komt. Het extract uit deze plant (met...

De meeste kindermulti’s in de vorm van kauwtabletten bestaan voor een groot deel uit suikers en/of kunstmatige zoetstoffen om de smaak te verbeteren. Kinder multi is gezoet met steviolglycosiden uit het plantje stevia. 

Stevia Stevia of honingkruid is een plant die van oorsprong uit Zuid- en Centraal- Amerika komt. Het extract uit deze plant (met de naam steviolglycosiden) wordt gebruikt als een zoetstof uit natuurlijke bron. Stevia-extract wordt ook steeds meer door grote bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie toegepast, als alternatief voor kunstmatige zoetstoffen. 


Samenstelling per tablet:
 

Vitaminen:Mineralen:
200mcg Foliumzuur5mg Magnesium bisglycinaat
0.75mg Vitamine B160mcg Chroom picolinaat
0.85mg Vitamine B210mg Calcium citraat
10mg Vitamine B375mcg Kelp
5mg Vitamine B550mcg Mangaan citraat
1mg Vitamine B638mcg Molybdeen sodium
3mcg Vitamine B121.5mg Zinkcitraat 
30mg Vitamine C 
10mcg Vitamine D3Overige stoffen:
10mg Vitamine E10mg Wortelcomplex
150mcg Biotine250mcg Luteïne
1mg PABA250mcg Lycopeen
1mg Inositol  
1mg Choline bitartrate 


Ingrediënten:
 
Vulmiddel: Isomalt; Natuurlijke Smaakstof (Woudvrucht),  Vitamines: Foliumzuur (Vitamine B11/H), Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine C, Vitamine D3, Vitamine E, Biotine, Mineralen: Magnesium Bisglycinaat, Chroom picolinaat, Calcium citraat, Kelp, Mangaan citraat, Molybdeen sodium, Zink citraat, Bindmiddel: Katoenzaadolie (niet GMO); Dunaliella salina, Wortelcomplex, PABA, Inositol, Choline bitartrate, Smeermiddel: Plantaardig Magnesiumstearaat; Zoetmiddel: Stevia; Luteïne, Anti-klontermiddel: Siliciumdioxide; Lycopeen.

Gebruik: 
Kinderen vanaf 3 jaar 1 tablet per dag bij een maaltijd stukkauwen of zoals geadviseerd. Indien uw kind nog moeite heeft met het kauwen van tabletten, kunt u deze het beste fijnmaken en bijvoorbeeld door de yoghurt of pap mengen. Houd u aan de aanbevolen dosering. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten tot 3 mg vitamine B6 per dagdosering).

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit product behoort tot de categorie: Multivitaminen

Reviews

4 / 5Based on 2 reviews
  • 3 / 5
    Gepost door: l d. op 13 November 2020
    Goede muti vit voor kids alleen de smaak vinden ze om te griezelen.
  • 5 / 5
    Gepost door: M d. op 14 December 2018
    een goede multivitamine voor kinderen zonder onnodige toevoegingen.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Kinder multi
VitabronKinder multi

De meeste kindermulti’s in de vorm van kauwtabletten bestaan voor een groot deel uit suikers en/of kunstmatige zoetstoffen om de smaak te verbeteren. Kinder multi is gezoet met steviolglycosiden uit het plantje stevia.

€11,95