• GRATIS VERZENDING vanaf € 25,- (NL)
  • Veilig betalen
  • Gratis afhalen op de markt
Vogel Herbamare bouillonbasis eko
Herbamare bouillonbasis eko €5,12 €5,69

Herbamare bouillonbasis eko

€5,69 €5,12
250g
  • Gratis verzending binnen NL vanaf 25 euro
  • Ophalen bij één van de vele PostNL servicepunten
  • Gratis afhalen op de markt
  • Levertijd 1-3 werkdagen, mits voorradig

Meer informatie over Herbamare bouillonbasis eko

Herbamare Bouillonbasis is een glutenvrije, zuiver plantaardige basis voor een verrukkelijke bouillon. De bouillon is een heel gezond tussendoortje, mede doordat hij geen glutamaat (smaakversterker) bevat. Verpakking goed gesloten en koel bewaren.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
  • Zuiver plantaardig
  • Glutenvrij
  • Vrij van kunstmatige smaakversterkers

Hoe maakt u de bouillon
Herbamare Bouillon is makkelijk en snel te bereiden. Doe een halve dessertlepel (circa 5 g) bouillonbasis in een kopje, voeg 2 dl heet water toe, even roeren en u hebt een heerlijke, kant-en-klare groentebouillon. Bent u met een grotere groep? Dan mengt u één liter heet water met ruim 2 dessertlepels bouillonbasis (of 1 volle soeplepel) voor een smakelijke, heldere bouillon voor circa 5 personen.

Kooktip:
Herbamare Bouillonbasis is ook te gebruiken voor het kruiden van rijst- en pastagerechten en bij de bereiding van sauzen.

Ingrediënten
Zeezout 48,8%, plantaardige olie (palmolie*, zonnebloemolie*), maltodextrine* (uit maïs), ongeraffineerde rietsuiker*, gistextract*, groenten (peterselie*, wortelen*, pastinaak*, prei*, uien*), cichoreiextract*, kruiden (maggiplant*, geelwortel*, knoflook*, foelie*), shiitake champignons*.
* Afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

 

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 1277 kJ / 307 kcal
Vetten 22 gram
  waarvan verzadigde vetzuren 9,9 gram
Koolhydraten 25,2 gram
  waarvan suikers 12,6 gram
Eiwitten 1,7 gram
Zout 48,8 gram











Gebruik
Meng 22 gram (1 eetlepel) met 1 liter kokend water.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review