Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Geriaforce

A Vogel Geriaforce
Productomschrijving
Vogel Geriaforce druppels bevordert de doorbloeding, wat helpt bij koude handen en voeten. Verbetert het geheugen, bevordert het concentratievermogen.De bloedsomloop zorgt voor verschillende vitale functies in ons lichaam, waaronder het transport van zuurstof en voedingsstoffen. Ook naar de hersenen. Een goede doorbloeding in de hersenen zorgt ervo...

Vogel Geriaforce druppels bevordert de doorbloeding, wat helpt bij koude handen en voeten. Verbetert het geheugen, bevordert het concentratievermogen.

De bloedsomloop zorgt voor verschillende vitale functies in ons lichaam, waaronder het transport van zuurstof en voedingsstoffen. Ook naar de hersenen. Een goede doorbloeding in de hersenen zorgt ervoor dat deze voldoende zuurstof en glucose krijgen om goed te kunnen blijven functioneren. De doorbloeding speelt eveneens een rol bij het op temperatuur houden van het lichaam. Zo helpt een goede doorbloeding bij koude handen en voeten.

Samenstelling per dagdosering van 60 druppels:
Japanse-tempelboomextract3000 mg
 
Ingredienten:
Japanse-tempelboomextract (Ginkgo biloba) 100%,
Alcoholgehalte ca. 70% v/v

Gebruik
3x daags 15-20 druppels voor de maaltijd in wat water innemen. Voor gebruik schudden.

Dit product is een voedingssupplement. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

A Vogel Geriaforce
A VogelGeriaforce

€18,99€17,09