Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Eye Q baby

Equazen Eye Q baby
Productomschrijving
Equazen Eye Q Baby Equazen baby is een bijzonder voedingssupplement met een combinatie van omega 3- (DHA en EPA) en omega 6-vetzuren (GLA). Deze vetzuren zijn als ondersteuning van belang tijdens de eerste levensjaren. Na de geboorte voorziet borstvoeding (via de voeding van de moeder) de baby van DHA. Ook na de periode van borstvoeding heeft de b...

Equazen Eye Q Baby

Equazen baby is een bijzonder voedingssupplement met een combinatie van omega 3- (DHA en EPA) en omega 6-vetzuren (GLA). Deze vetzuren zijn als ondersteuning van belang tijdens de eerste levensjaren. Na de geboorte voorziet borstvoeding (via de voeding van de moeder) de baby van DHA. Ook na de periode van borstvoeding heeft de baby nog steeds een hoge behoefte aan DHA, zeker zolang vis niet in het menu voorkomt. Equazen baby bevat uitsluitend natuurlijke, hoogkwalitatieve vetzuren uit de eerste koude persing van teunisbloemolie en een zeer zuivere vorm van DHA uit duurzaam gevangen wilde tonijn. De visolie is gezuiverd van alle mogelijke milieuvervuilende stoffen en voldoet aan de meest strenge normen voor een veilig dagelijks gebruik.

DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en speelt een rol in de hersenfunctie[1]
DHA draagt bij aan een  optimale ontwikkeling van het gezichtsvermogen van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden[2].

[1]Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
[2]Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 100 mg DHA.

Samenstelling per dagdosering van 1 ampul 
Omega 3 vetzuren (visolie), waarvan:120 mg
DHA (docosahexaeenzuur)100 mg
EPA (eicosapenteenzuur)14 mg
Omega-6 vetzuren, waarvan:42 mg
Gamma-linoleenzuur (GLA)5 mg
Arachidonzuur (AA)3 mg

Ingrediënten

VISolie, Stabilisator (capsule: gelatine, glycerol, gezuiverd water), teunisbloemolie (Oenothera biennis), Vitamine E (1,4 mg TE = 12% Referentie Inname)(d-alfa-tocoferol).

Gebruik

1 x per dag de inhoud van 1 ampul.

De inhoud van de ampul uitknijpen op een lepel. Eventueel mengen met een koud of warm groente- of fruithapje.
De voeding waarvan de inhoud van Equazen baby eenmaal is toegevoegd niet verwarmen!
Bij voorkeur niet vermengen met flesvoeding.
De ampullen zijn niet geschikt voor jonge kinderen; alleen de inhoud gebruiken!

Equazen baby kan gebruikt worden door kinderen van 6 maanden tot 3 jaar.

Na deze periode (vanaf 3 jaar) kan de aanvulling worden voortgezet met Equazen liquid (vloeibare olie met een lichte citrussmaak) of Equazen chews (kauwcapsules met aardbeiensmaak).

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Equazen Eye Q baby
EquazenEye Q baby

Equazen baby is een bijzonder voedingssupplement met een combinatie van omega 3- (DHA en EPA) en omega 6-vetzuren (GLA). Deze vetzuren zijn als ondersteuning van belang tijdens de eerste levensjaren.

€23,95€21,55