Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Filterkoffie cafeïnevrij

Biocafe Filterkoffie cafeïnevrij
Productomschrijving
Biocafé Decafé filterkoffie is gemalen van 100% Arabica bonen uit Latijns Amerika. De medium branding zorgt voor een verrassende complexiteit van frisse tonen en donkere chocolade. Het resultaat is een milde koffie met een aromatische afdronk om elke dag van te genieten. Om de koffie cafeïnevrij te maken, wordt de cafeïne uit de boon verwijder...

Biocafé Decafé filterkoffie is gemalen van 100% Arabica bonen uit Latijns Amerika.

De medium branding zorgt voor een verrassende complexiteit van frisse tonen en donkere chocolade. Het resultaat is een milde koffie met een aromatische afdronk om elke dag van te genieten. Om de koffie cafeïnevrij te maken, wordt de cafeïne uit de boon verwijderd wanneer deze nog groen is. Hierbij blijven de andere smaakbepalende stoffen in de koffieboon. Voor deze koffie wordt de H2OC-methode toegepast; door de groene bonen langdurig af te spoelen met water lost de cafeïne op in het water.

Ingrediënten

100% Arabica*, * = van biologische afkomst

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Biocafe Filterkoffie cafeïnevrij
BiocafeFilterkoffie cafeïnevrij

Biocafé Decafé filterkoffie is gemalen van 100% Arabica bonen uit Latijns Amerika. Om de koffie cafeïnevrij te maken, wordt de cafeïne uit de boon verwijderd wanneer deze nog groen is. Hierbij blijven de andere smaakbepalende stoffen in de koffieboon.

€6,79€6,45

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!