Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Atrosan

Productomschrijving
Vogel Atrosan is een traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn. Atrosan van A.Vogel helpt op krachtige wijze de gewrichten soepel te houden. Ook biedt het stevige ondersteuning voor gevoelige spieren na bijvoorbeeld overbelasting. Op deze manier kunt u zich goed en gemakkelijk blijven bewegen. Twee tabletten per dag ...
Vogel Atrosan is een traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn. Atrosan van A.Vogel helpt op krachtige wijze de gewrichten soepel te houden. Ook biedt het stevige ondersteuning voor gevoelige spieren na bijvoorbeeld overbelasting. Op deze manier kunt u zich goed en gemakkelijk blijven bewegen. Twee tabletten per dag bieden extra ondersteuning om de spieren en gewrichten soepel te maken en te houden. Twee tabletten per dag bieden extra ondersteuning om de spieren en gewrichten soepel te maken en te houden.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
Bij milde gewrichtspijn
Sterk geconcentreerd
Slechts 2 tabletten per dag
100% natuurlijk

* Traditioneel Kruidengeneesmiddel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring.
 
Samenstelling:
Het actieve bestanddeel is een extract van gedroogde wortels van Harpagophytum procumbens DC. en/of Harpagophytum zeyheri Decne (Duivelsklauw). Een filmomhulde tablet van 855 mg bevat 480 mg extract. Dit komt overeen met 720-1440 mg gedroogde wortels. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: lactose, maïszetmeel (Zea mays), microkristallijne cellulose, silica, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, talk, titaniumdioxide, macrogol (PEG-150)
 
Gebruik:
Tenzij anders is voorgeschreven 2 keer per dag 1 tablet tijdens de maaltijd met wat water innemen.
A.Vogel Atrosan tabletten is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar
 
Als de klachten verergeren of wanneer na 4 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts.
 
Gebruik van A.Vogel Atrosan® tabletten tijdens zwangerschap of borstvoeding
Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Atrosan tabletten uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Rijvaardigheid en het gebruik van machines
Er zijn geen studies uitgevoerd naar de invloed van dit product op de rijvaardigheid en het vermogen om machines te bedienen.
 
Gebruik van A.Vogel Atrosan® tabletten in combinatie met andere geneesmiddelen
Er zijn geen interacties met andere geneesmiddelen bekend. Informeer uw arts of apotheker wanneer u andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden heeft gebruikt.
 
Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring.

Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Harpagophytum procumbens.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

A Vogel Atrosan
A VogelAtrosan

€22,99€20,69