Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Arkoflex forte poeder

Arkoflex Arkoflex forte poeder
Productomschrijving
Naarmate we ouder worden gaat bewegen niet meer zo soepel als vroeger. Er zijn erg veel producten voor de gewrichtsfunctie op de markt en het is dan ook niet eenvoudig om uit deze “gewrichtenjungle “ het meest geschikte product te kiezen. ARKOFLEX® lost dit “keuzestress” probleem voor u op door de allerbeste ingrediënten met elkaar ...

Naarmate we ouder worden gaat bewegen niet meer zo soepel als vroeger. Er zijn erg veel producten voor de gewrichtsfunctie op de markt en het is dan ook niet eenvoudig om uit deze “gewrichtenjungle “ het meest geschikte product te kiezen. ARKOFLEX® lost dit “keuzestress” probleem voor u op door de allerbeste ingrediënten met elkaar te combineren. ARKOFLEX® bevat een uitgekiend cocktail van maar liefst 18 bestanddelen die onmogelijk in een capsule of tablet te stoppen zijn. Daarom zit ARKOFLEX® in poedervorm in een blik en lost u 1 afgestreken maatschepje per dag op in een glas water voor het behoud van soepele gewrichten.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Volwassenen. 1 afgestreken maatschepje per dag (13 g), bij voorkeur oplossen in een groot glas water (200 ml) op kamertemperatuur.

INGREDIËNTEN:
Gehydrolyseerd collageen – Maltodextrine – Magnesiumcarbonaat –  Glucosaminehydrochloride (plantaardige oorsprong) – Natrium chondroïtinesulfaat –  Lithothamnium poeder (Phymatolithon calcareum (Pallas) W.H.Ade & D.L. Mckibbin) – Zuurvormer: citroenzuur – Natuurlijk sinaasappelaroma – Boswellia oleohars (Boswellia serrata Roxb. ex. Colebr.) – Vitamine C (L-ascorbinezuur) – Kleurstof: bètacaroteen –  Curcuma wortelstok extract (Curcuma longa L.) – Hyaluronzuur – Ongedenatureerd collageen type II – Zoetstof: sucralose – Mangaan gluconaat – Vitamine K (Menaquinone) – Vitamine D (Cholecalciferol) – Vitamine B6 (Pyridoxine hydrochloride) – Vitamine B1 (thiamine chloorhydraat) – Vitamine B2 (Riboflavine) – Vitamine B12 (Cyanocobalamine).

Dit product is een voedingssupplement. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Arkoflex Arkoflex forte poeder
ArkoflexArkoflex forte poeder

ARKOFLEX® bevat een uitgekiend cocktail van maar liefst 18 bestanddelen die onmogelijk in een capsule of tablet te stoppen zijn, u 1 afgestreken maatschepje per dag op in een glas water voor het behoud van soepele gewrichten.

€34,95€31,46